Nyheter MDTV Forum Om Doner

Markering mot koronapolitikken foran Stortinget

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/10/markering-mot-koronapolitikken-foran-stortinget/

Drøyt 150 personer tok turen til utenfor Stortinget søndag ettermiddag for å demonstrere mot myndighetenes håndtering av pandemien. Dette skriver TV2 som fortsetter: Bak demonstrasjonen står Nader Eide. Han har tidligere fremmet budskap om at pandemien er en bløff, at munnbind ikke virker og kalt pandemien for en planlagt epidemi.Han hadde håpet på at over…

4 Likes

Talk is cheap, som det heter på newnorsk.

Jeg har aldri før trodd på konspirasjonsteorier, men nå er det på tide. Vg-nett, som skriver for Kari & Ola, mao, for vanlige nordmenn, skriver i dag, lett omfrasert:

  1. Vaksine trenger ikke stoppe smitte helt, så derfor må vi muligens fortsette med koronarestriksjoner selv med vaksine
  2. Vi må vaksinere de unge først, de eldre sist, fordi det er de unge som sprer smitte, mao alle nordmenn må vaksineres.
    https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/39JlOA/fhi-kan-faa-vaksiner-som-gjoer-at-faerre-doer-men-ikke-stopper-coronasmitten

Kjenner noen til en “motstandsgruppe”, og da er det vel facebook som gjelder, som har mange medlemmer? Nå må folk ut i gatene og protestere, og da flere enn de 150 som møtte i går. Vi kan bli innestengt i årevis i coronahysteriet. Propagandaen bankes inn i folk daglig av msm, mer hver dag, det bygger seg opp, setter seg i ryggmargen til folk, og det må stoppes.

3 Likes

Foreningen For Fritt Vaksinevalg holdt innlegg under markeringen og gjorde ett meget godt inntrykk på meg.

De er ikke for\mot vaksiner men er derimot en menneskerettsorganisasjon som vil at injeksjoner kun skal skje etter samtykke.

4 Likes

Det er ikke så enkelt. Vi har familier og ett liv.

Det er kanskje ikke så lurt å ofre livet for en sak, men heller bøye seg litt etter vinden og returnere til kampen sterk og frisk neste dag.

3 Likes

En gruppe Italienske forskere fant ut at det finnes menneske DNA i MMR vaksinen. De lagde en dokumentar av prosjektet og offentliggjorde hva de fant. Siden har, naturligvis, blitt sensurert.
https://www.corvelva.it/specialicorvelva/analisi/vaccinegatemetagenomic-analysis-report-on-priorix-tetra.html?fbclid=IwAR3Hwg7SsuDVrEAWoZaVwS7d_Ku4un3nSY6FHEBRhcmYydt9ajErPqPVfuk
Vil man se dokumentaren er den her.
https://www.facebook.com/vaccinvrij/?tn=kCH-R&eid=ARBCKr_YeFbj2ttmWAh_xMvyrNjs6GVeQFnxJloMMfmXxU3PfZ5JwXHuMSfwG9I2u0NIxbFh0zYIOdW3&hc_ref=ARSUipMU-71rVl1zxJ-VZoB-4CwRxQ1Aiqhohp1cnAvLxJ93anf2B1bN2YE4I1xU-_c&fref=nf&xts[0]=68.ARBfPmWiNoFHAz7v-gGIHNdn2mVwzCL_PJTFFznUlJkdfIeWaSG6krU7S6mzBymkvNSMSULMYUn7PXPFiCFdnk1nGtQjzZZgqTEQrvRg3B22k7IUjwwhx-3_LTQv9WxLnDCHZq-tBzsYMxGYCX2OI09aWyFrJEGGO3UbpXtyxAR3jOc11ris4276TXMVjTz2-0rmcyVMNMATk3saAOPCLs7kx8tIhmqQNAbFhUVEd4rL5FN37kzdmz_XBd7AGULjGsqSjU4vn41XGwHdYEm0R6O9mxsgFftMUIWmX3VfJATvx6KHif5BKqL5DYbIc3-MMIJNp3bfsa8Kcen5qxijTzWGqlQiCMB7Lvda

1 Like

De 3 store skal tvinge frem NWO, Korona, massemigrasjon og klima.

Alt er bare tull, historiens største skam.
Alt som kommer fra makteliten er fake.
dtthsrgsdgs

2 Likes

Godt poeng - familier og liv - derfor er det helt uproblematisk å holde seg hjemme. Så kan de som kun bryr seg om det materielle, henge foran Stortinget. Og de som vil presse gjennom vaksinasjons-tvang, selvfølgelig - for det blir enden på protestvisa. Det er helt åpenbart.
På den annen side - de gode nyheten står i kø!
Dette er en veldig fint tid å leve!

Sjekk ut Corona Hoax - nok er nok, og Stop Lockdown, på fb.

2 Likes

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.