Nyheter MDTV Forum Om Doner

Mannen som skapte world wide web fordømmer korporasjonenes kontroll over nettet

Originalt publisert på https://steigan.no/2021/01/mannen-som-skapte-world-wide-web-fordommer-korporasjonenes-kontroll-over-nettet/

Tim Berners-Lee var mannen som framfor noen andre skapte world wide web, eller internettet lik vi kjenner det. Han er en britisk informatiker som regnes som opphavsmann til World Wide Web, systemet som ligger til grunn for den moderne bruk av Internett. Berners-Lee er grunnlegger og direktør for konsortiet World Wide Web Consortium (W3C), som…

3 Likes

Mmm, eller så jobbar han för samma consortium som Google, Facebook, Amazon och Apple jobbar för, med uppdrag att sätta upp ett nytt system som ska framstå som “fritt” men som givetvis också är under full kontroll. Typ Bitcoin, som nu Blackrock köper, för att med en ny krasch om ett år eller så köpa lite mer tid för dollarn.

Kapitalkreftene som vil eie Internett og kontrollere alt innhold og alt som blir skrevet eller vist som bildemateriale, er de samme som eier all informasjon på trykk. Deres mål er å kontrollere alt av informasjon også på Internett ved eierskap, og ha full kontroll på informasjon som da bare det trykte ord fantes.

Til deres irritasjon er Internett demokratiserende, alle som vil uttrykke sine tanker kan starte en blogg som kan få millioner av lesere. Da bare det trykte ord fantes, var redaktørene ansatt av eierne, og var og er “portvoktere” for hva som ble publisert, og bare leserinnlegg som passet eierne ble trykket.

Storkapitalen tar kontrollen over Internett ved å kjøpe opp alle søkemotorer, sosiale medier og plattformer. Søkemotorene har algoritmer som styrer folk unna informasjon som den globale storkapitalen ikke vil de skal ha. Sosiale medier sensurerer så folk tilpasser sine synspunkter, og deltar dermed uvitende i sensuren og påvirker andre slik eierne av det sosiale mediet vil.

Eierne av plattformer som blogger og nettaviser bruker, kan bruke rasist og antisemittisme beskyldninger for å stenge ned alt-nettsteder som kritiserer kapitalmakten, krigsmakten og mediamakten som er samlet hos en elite som utgjøres av så få at de kan få plass i et møterom.

Skal en styre verden må en styre pengene og fortellingen folk blir fortalt. Det er eierne av bankkartellene som styrer pengene, og presse og media som forteller fortellingen, og det er bank-kartellene eier presse og media.

Det blir bare en nyhets og informasjonskilde i NWO, og den blir herskerklassens. Alternativpressen som prøver å få befolkningenes oppmerksomhet, befinner seg kun på Internett og leses bare kanskje ikke mer enn av 5%, og det er faktisk bare litt over halvparten av verdens befolkning har tilgang til Internett.

Med storkapitalens totale styring over økonomi og informasjon, vil befolkningene befinne seg i New World Order uten å vite det, akkurat som den globale storkapitalen vil.

1 Like

Catherine Austin Fitts Full Interview Planet Lockdown

Spesiell video med dame som tegner og forteller.
Informativ.
Gi gjerne poeng på en skala fra 1-10 .

https://vimeo.com/498357821

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.