Nyheter MDTV Forum Om Doner

Macrons krig mot sitt eget folk

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/02/macrons-krig-mot-sitt-eget-folk/

Mens Frankrikes Emmanuel Macron støtter det såkalte «opprøret» i Venezuela sender han væpnet politi med pansrede kjøretøy for å føre krig mot de gule vestene. Siden den 24. november 2018 har volden på gatene i byer over hele Frankrike økt dramatisk. En fransk uavhengig journalist, David Dufresne, har registrert alle overgrep som er begått av…

3 Likes

Problemstilling… Frankrike går mot en økonomisk kollapse som mange andre land. Dvs vi ser nå kun begynnelsen på kaoset. Frankrike har også hatt en enorm innvandring og vil disse invandrare vare stille når nå milliardærklubben skal gjøre Frankrike til en aktoritær stat. Det er innvandrere som kan våld og vet å kjempe før demokratiet og er ikke det minste naive. Dvs de vet hva som er på g… Utover det så skal samfunnsstrukturer som politiet vare lojale mot en milliardærklubb som “våldtar” Frankrikes befolkning og ja… Macron har litt å fundere over🤔

1 Like

Hvis fascismen skulle bli innført i Frankrike, vil det være Macron som vil gjøre det eller er det feks Le Pen eller masjerende nynazistiske grupperinger som vil gjøre det? Man må ikke i vår tid undervurdere The Establishment og deres planer om eventuelt statskupp.

2 Likes

Hva slags liv er det Macron ser for seg? Han kan jo ikke vise seg blant folk etter å ha beordret vold mot demonstranter, i den hensikt å forsvare seg og hans likesinnedes posisjon? Tror Macron at ryggdekning fra politiet vil holde i lengden? De mottar “lønn” for dette, men lojaliteten til “gullkalven” vil nok snu seg når flere forstår hvorfor en slik blodige urett begås mot medborgere. Da ville jeg ha løpt Macron, løøøpt… Konsekvensen med å sette inn titusenvis av politfolk for å blokkere denne typen “ytringsfrihet” fra arbeidende og arbeidsledige “fattigfolk” - vil ende opp med politiforakt, der de blindt adlyder ordre fra “eliten” som skriver/omskriver “lover” for sitt eget forgodtbefinnende.

Politiet må snarest la fornuften komme til anvendelse, legge ned våpnene og beklage hendelsene. Deres fremferd kan få uante konsekvenser for den enkelte ansatt - som i dumskap representerer dette solidariske havariet av et maktmisbruk. Dette er ikke noe annet enn en fascistiske markering signert eliten - som mener de er mer verdt enn deres medborgere/undersåtter. Denne fascistiske bermen er samfunnsfienden nummer èn. Det gjennomkorrupte systemet de benytter seg av forgreiner seg ned til politikere (med få unntak), hvis ansvar VAR å holde grådighet, urett og maktmisbruk i tømmene.

Det finnes krefter og kunnskap nok blant folk som ønsker dette til livs, men dette krever samhandling og informasjonsutveksling. Pål Steigan lanserte nettbloggen steigan.no med målsetting om å få opp en kritisk nordisk talerør. Dette har han lyktes med tilgangs, og den er nå blitt et betydelig internasjonalt tilskudd på linje med andre kjente “uavhengige” informasjonskanaler. Mot Dag-konferansen vil sannsynligvis kunne trekke dette enda lengre - og det er lov å håpe på at noen journalister begår sivil ulydighet, og finner vegen til arrangementet. Eg tar iaffal turen ^^

3 Likes

Det er altså dette Macron ivrer for når han snakker om sin europahær, et slags militærpoliti som skal slå ned opprør blant folket i EU. For EU er ikke et folkestyre hvor EU politikerne representerer folkets interesser, de representerer storkapitalen. EU politikernes oppgave er å selge landressursene og infrastrukturen til storkapitalen og demontere velferdsstatene.

Fra første dag har de fattige blitt fattigere og de rike rikere i EU, for det er det EU dreier seg om, med små steg å avskaffe blandingsøkonomiene og implementere nyliberal markedsøkonomi. Og det er i de EU landene som har vært i EU lengst som har fått de største forskjellene. Når da Macron øker skattene for de lavere sosiale lag, og gir skatteletter til overklassen som den naturligste ting i verden for han, storkapitalens og overklassens mann som han er, koker det over.

Det kan bli interessant å se om De Gule Vestene vil ta opp de enorme problemene den ikke-bærekraftige masseinnvandringen fra Afrika og midt-Østen fører til for Frankrikes arbeiderklasse. Det må de, hvis Europas vertbefolkningers arbeiderklasse skal ha anstendige lønninger, arbeidsvilkår og velferdsnivå.

3 Likes

Makronen tramper salaten gjennom klaveret:

1 Like

Så er det på grunn av venstresidas uvilje mot å debattere virkeligheten. Man kan lyve om ting hvor småfolket ikke har mulighet til å se etter selv om det stemmer, og få de til å tro på det, men det krever at man forteller sannheten om den virkeligheten småfolket opplever.

Lyver man derimot om hva småfolket opplever, så ikke bare ser de dem som en løgner, de tror man lyver om de tingene man ikke kan se selv om stemmer.

Og så har vi kommentatorene, som nekter å hjelpe til ved å skaffe seg en avatar.

Du har fått det til og jeg har fått det til, så da skulle det ikke være noe i veien for at @Dias, @ABC, @SHO, @Northern_Light og @AnneBrit skulle få det til også?

1 Like

Apropos det, er det ikke så lenge siden man brukte skarprettere her i landet.
Det yrket er utdødd, og det var siste gang på Løten for 142 år siden.

Skarpretterøks fra 1742, er utstilt i Trondheim på justismuseet. Øksa ble laget til Johann Caspar Öhlstein, en som var skarpretter i Trondheim i perioden 1744 - 1768. Man kan se bildet av rommet nederst her :
https://no.wikipedia.org/wiki/Justismuseet#/media/File:Norsk_Rettsmuseum_Foto_Ola_A.Vistnes(13).JPG
Skarpretterrommet i museets andre etasje med øksene til Trondheims skarpretter Johan Caspar Öhlstein, sverd for halshugging, gapestokker, spansk kappe, svijern og annet.

Apropos det, tror du ikke den øksa hadde passet fint som en avatar for deg?

Det er ikke vanskeligere enn å gå inn på innstillinger, og så kan du laste opp øksa som profilbilde, etter at du først har lagret den på maskina di.

Når det gjelder å poste bilder generelt, så trykker man på landskapsikonet, hvopå du enten legger inn nettadressen på bildet, eller laster det opp fra maskina di.

%C3%B8ks

1 Like

Fint forklart.
Det ble nei der, fordi denne øksa symboliserer noe altfor gravalvorlig,
men du kan få litt musikk, istedenfor.

Jeg har ikke så mye tro på revolusjoner, da:
war%20never%20changes

Jeg likte den øverste.
Revolusjoner kan være så mye. Det finns også personlige revolusjoner.

1 Like