Nyheter MDTV Forum Om Doner

Må Israel akseptere nye spilleregler i Midtøsten?


#1

Originalt publisert på https://steigan.no/2018/02/ma-israel-akseptere-nye-spilleregler-i-midtosten/

Israel har angrepet stillinger i Syria som holdes av den syriske hæren og av den iranske revolusjonsgarden. Og Syria har skutt ned et israelsk F16-fly og vist at deres antiluftskyts er bedre enn noen gang. Israels statsminister Benjamin Netanyahu skryter av at Israel har rettet «alvorlige slag» mot Teheran og Damaskus. Og den israelske etterretningsministeren…


#2

Israel skal aldri miste landet sitt. Alle våpen som blir smidd mot dem, skal ikke ha fremgang. Alt dette står i Bibelen, og mye mer. Kan ikke dette friste nysgjerrigheten å begynne å lese litt?

Nå er vel denne kommentaren omtrent som å banne i kirken når jeg skriver den på Steigan.no. Likevel, skriv det bak øret, og se hva som skjer.


#3

Israel skal aldri mangle mat. De skal forsyne verden med frukt. Det skal bli fisk i dødehavet. Det er jo umulig, vil de fleste si. Jeg hørte nettopp at de vil avsalte saltvann, lage kraftverk (Dødehavet ligger ca 600m under havet.), og forsyne det med ferskvann.

Ingen trodde at Israel skulle få landet sitt tilbake i 1948. Det skjedde. Ingen tror at det kommer til å bli fisk i Dødehavet. Det kommer til å skje. Alt dette står i Bibelen!

Nilen skal også tørke ut. Det ser vi jo tendensen til i disse dager. Les mer og bli vis!


#4

Referanser:

Det står at Egypt skal bli frelst, men Nilen skal tørke ut. Det kan du lese om i Jesaja kapittel 19.

Det står at det skal bli fisk i Dødehavet. Det kan du lese i Esekiel 47.

Israel skal aldri mangle mat, og de skal aldri mer rykkes opp fra sitt land Det kan du lese om i Amos 9.

Les og lær!


#5

I The Saker belyses forholdene mellom Christianity og Judaism i en artikkel som jeg vil anbefale alle:
https://thesaker.is/christianity-and