Nyheter MDTV Forum Om Doner

(M)anipulativ kampanj för surrogatmödraskap

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/07/manipulativ-kampanj-for-surrogatmodraskap/

Kajsa Ekis Ekman om Moderaternas propaganda for handel med barn Av Kajsa Ekis Ekman. Över hela världen är kvinnor på marsch. I Spanien strejkade 5,3 miljoner på kvinnodagen och krävde ett stopp för diskriminering på arbetsplatser, mäns våld och prostitution. I Sydkorea lyckades kvinnorörelsen efter åratal av kamp häva det 66-åriga abortförbudet, samma kamp som…

2 Likes

Lett å si for glansbildet, som kan velge menn fra øverste hylle, men for mange kvinner tar det så lang tid å finne en partner at de har blitt infertile, og for homofile også, er det en mulighet for å kunne få en familie uten å måtte adoptere, som i hvertfall er menneskehandel.

“Vidunderlige nye verden” er veldig nær. Du bør lese den. Det er utopien deres.

Jeg har da lest den, og jeg er fremdeles fòr surrogatmødre, i steden adopsjon. Det er ikke slik at disse barna vil bli oppdratt av fremmede i et barnehjem, men de vil ha foreldre som var villige til å gå veldig langt for at barnet skulle bli født.

Et problem er medmor og medfar ved skilsmisse, da den ene partneren ikke vil være biologisk forldrer, men dette er et problem jussen får rydde opp i.

1 Like

Jeg er mot begge deler. Begge deler er menneskehandel. Hva med ungens rett til biologisk familie? Mor, far, søsken, besteforeldre?
Eneste ganger jeg er enig i adopsjon er om ungen ikke har biologisk familie. Ethvert barn har rett til å bli elsket og varetatt.
Det jeg dessverre har sett altfor ofte derimot er at barn ender i feil familie. Da mener jeg at ungene ikke blir ivaretatt som barn men som slave eller inntektskilde. Noe som er avskyelig og bare skader barnet.
Norsk barnevern er gjennom råtten og bør avskaffes og erstattet med noe som vil verne familie istedenfor hva vi har nå, hvor familier blir skadet og barn røvet med falske påstander. Igjen, menneskehandel som ingen gidder gjøre noe med for det er storindustri.