Nyheter MDTV Forum Om Doner

Lytt til økosorgen bak sterke ord!

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/06/lytt-til-okosorgen-bak-sterke-ord/

Av Liv Marie Sandve, Knut Langeland, Per Inge Østmoen og Christina Fjeldavli. Tilsvar til Geir Ramnefjells innlegg Dette har blitt farlig i Dagbladet 6. juni 2020 «Dette har blitt farlig», skriver Geir Ramnefjell i Dagbladet 6. juni. Det er vindkraftsaken han sikter til, men det farlige er ikke naturtapet. Slik Ramnefjell ser det, er det intensiteten…

4 Likes

Værså go! Men hold dere unna Trøndelag!

2 Likes

Det er altså storkapitalens interesser det skal tas hensyn til og ikke til at tusener av kvadratkilometer med flora, fauna og beiteområder i Norge ødelegges, og det for en upålitelig teknologi som vindturbiner som er dyre å vedlikeholde og genererer strøm bare når det blåser over en viss vindstyrke.

En teknologi Norge ikke trenger da vannkraften gir oss pålitelig, ren, billig strøm fra vannkraftverk som trenger lite og rimelig vedlikehold og er for evighetsmaskiner å regne sammenlignet med vindturbiner. Og eksisterende vannkraftverk kan oppgraderes til å gi 22-30 TWh mer uten nevneverdige natur-inngrep.

Det må sies nei utenlandskabler og til kryptosentre som bare bruker kolossalt med strøm, 1-5-2 TWh uten å tilføre lokal eller nasjonal økonomi noe, og vi har med vannkraften mer enn nok til industri og husholdninger. Men da må de globalistiske politikerne på Stortinget erstattes med politikere som representerer folk og land og ikke global storkapital.

5 Likes

Tvilsomt. Sami lifes matter. Også i Trøndelag. Så dere kan forvente dere opptøyer på Snåsa

1 Like

Godt du er med på sarkasmen min :joy:

1 Like

Du kan da ikke seriøst mene at vi ikke skal unne eliten å ha fantasipenger i tillegg til gull, sølv. diamanter, olje, gass og lithium så de kan kjøre i sine miljøvennlige biler? Huff a meg :wink:
Ja, galskapen og grådigheten til eliten kjenner ingen grenser. Kommer tilbake om noen timer for å gi deg den likes du fortjener.

1 Like

Det er mangelen på real kunnskapen til politikerne som er farlig. Oppsuget til ungdomspartiene frykter jeg er ditto - endog verre. Så lenge velgernes flertall representerer en politisk underklasse - som dog får stemme ved valg - forblir Norge en underklasse til EØS, Schengen og EU.
Reelt ligger ansvaret hos partienes “elite” - Så lenge denne “Uberklassen” gjør som de vil, ender vi opp der vi er. Pt går vi over bekken etter vind og historien nytolkes.

3 Likes

Mer enn ofte er ungdomspolitiske partier, AUF og Unge Høyre, en karrierejagende arena hvor ungdommer ikke taes seriøst når de begår fornuftig opposisjon for å så bli opplært til å følge spillereglene av moderpartienes ledersjikt. Med andre ord: De blir “voksne”. Det er ikke for ingenting at AUF får det nedsettende kallenavnet “partiets salt”

Så var det denne store utfordringen med å gjøre folk bevisste. Flere er nummet av politikernes konstante likegyldighet for norsk suverinitet og grunnlov for ikke å nevne at mange lider av ekstrem naivitet og kognitiv dissonans

2 Likes

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.