Nyheter MDTV Forum Om Doner

Lockheed ruver i Trumps 2019 budsjett.

Originalt publisert på https://steigan.no/2018/09/lockheed-ruver-i-trumps-2019-budsjett/

Er nesten like store som Utenriksdepartementet. Lockheeds konsernsjef er like mektig som et helt departement i regjeringen Av Jason Ditz, Anti-war. Pentagon er i stor grad avhengig av Lockheed Martin. Den amerikanske våpenprodusenten tjente 35,2 milliarder dollar fra salg til USAs regjering i fjor. Dette er tall som viser på en absurd måte hvor sterkt…

3 Likes

Pentagons forsvars(angreps)budsjett er heller ikke transparent, og enorme summer kan ikke gjøres rede for. De for de fleste privateide våpenfabrikkene kan ta nesten hva de vil i fortjeneste, og kan betale hva nå lobbyvirksomhet og kjøp av kongressmenn og mediefolk måtte koste. Når vestlig presse og media må regnes som en del av det militær-industrielle komplekset (MIC), er det de som er the puppetmasters, Presidenten blir bare en marionett.

Dypstaten, som nok ble kraftig forsterket under Manhattan prosjektet og som styres av MIC, er maktstrukturen som egentlig styrer USA og utenrikspolitikken. Det er deres corporate America som dikterer politikken, også innenriks. Ingen kan sette seg opp mot denne makten, presidenter som har prøvd har blitt henrettet offentlig.

1 Like