Nyheter MDTV Forum Om Doner

Likelydende krav fra europeiske regjeringer om at Venezuela skal anerkjenne kuppmakeren

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/01/likelydende-krav-fra-europeiske-regjeringer-om-at-venezuela-skal-anerkjenne-kuppmakeren/

De vestlige regjeringene fornekter seg ikke. Ikke før har USA gitt full støtte til en kuppmaker i Venezuela og signalisert mulig militær intervensjon, så er de ute med sine erklæringer i samme gate. Denne gangen har de ikke en gang giddet å redigere vedtakene sine slik at de skal se ut som om det er…

4 Likes

Det er smertefull å leve i en tid hvor idiotien har full kontroll, og det bare finnes små rester av logikk, rasjonalitet og fakta i en og annen krok. Zombie apocalypse - be my guest…

3 Likes

Tusen takk, Pål.

det var mye bedre.

Så til zombie apocalypsen:

1 Like

Ok, ok - den er her allerede. Sorry :slight_smile:

Mener å huske Bush sa følgende i forbindelse med invasjonen av Irak; “den som ikke er med oss, er i mot oss!”, med en dårlig skjult trussel. Pompeus uttalelse i sikkerhetsrådet; “Enten står du på frihetens side, eller på samme lag som Maduro og hans kaos” er vel av samme karakter. At de europeiske statene/lederne er underlagt lederskapet til USA, blir oftere og oftere demonstrert gjennom samkjøringen av identiske uttalelser. Dette blir nok russerne å bruke for det det er verd i tiden som kommer.

1 Like

Jeg vil nå hevde at Pompeos var hakket mer pompøs. Men så er jo hele greia nærmest en farse å regne.
Ikke en gang Paraguays persident klarte å få navnet hans rett, så de har jo ingen anelse om hva de promoterer.
Det er liksom ikke samme klasse over denne karen, som det var over Pinochet. Ikke virker det som School of Americas har klart å henge med heller.

USA har i tillegg utnevnt Elliot Abrams til å lede USAs innblanding i Venezuela. Det finnes knapt noen enkeltamerikaner med en mer blodig personlig karriere. Bare det at de har utnevnt ham, viser at det som skjer i Venezuela ikke har noe som helst med folkelig motstand mot Maduro å gjøre. Og det var ikke bare EU-land som stilte med blåkopi på FN-møtet. Også de latinamerikanske landa som støtter kuppet, stilte med blåkopi.

3 Likes

Det er USAs sanksjons-krig mot Venezuela som har forårsaket det meste av elendigheten for folket, men den Washington-styrte vestlige presse og media, har fremstilt det som at det er dårlig politisk håndverk som er fremste årsaken til kaoset. Når Europa henger seg lojalt på et krav om omvalg, kan presset fra omverdenen bli så stort at regjeringen må kaste kortene.

Dette er et slags kupp, og USA får sin vilje, som vil ha kontroll på Venezuelas enorme oljeforekomster, den egentlige grunnen til å styrte regjeringen.

1 Like

Jeg tror ikke Amerika vil lykkes med dette kuppet i Venezuela, til tross for sanksjonene de har pålagt landet.

2 Likes

Det tror ikke jeg heller.

Den verste grisen av dem alle har talt:

Og, grisene på begge sider av dammen har ‘snakket sammen’;

2 Likes

SÅ de har blandet seg inn i et valg, igjen. Blir vanskelig å skylde på Russland denne gangen da!

De klarer det nok :wink:

Og Nrk sin utsendte Anders Magnus stemmer på vanlig nrk vis i vei med det forferdelige forhold som presidenten har skapt,Og folket som lider.Ikke et ord om de årelange sanksjonene og boikotten dette landet har måtte tåle helt fre president Chavez tid

Democracy and human rights - the american way…

Democracy%20on%20it's%20way

1 Like

Syk syk verden vi lever i… Follow the money er nok et godt forslag. Det er om penger/olja men situasjonen er nok enn verre da grupperinger internt i landet også vil ha rikdommen før seg selv.

Lack of money is the root of of all evil.:thinking::grimacing: