Nyheter MDTV Forum Om Doner

Lekkede Syria-dokumenter avslører den massive vestlige propagandakampanjen

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/09/lekkede-syria-dokumenter-avslorer-den-massive-vestlige-propagandakampanjen/

Vestlige regjeringsfinansierte etterretningsorganer trente syriske opposisjonsledere, plantet historier i medier fra BBC til Al Jazeera, og drev sin egen gruppe journalister. En mengde lekkete dokumenter avslører dette propagandanettverket. Dette skriver Ben Norton i The Grayzone. Norton skriver videre: Lekkede dokumenter viser hvordan britiske regjeringsentreprenører utviklet en avansert infrastruktur for propaganda for å stimulere støtte i…

4 Likes

Jeg går synes ikke man skal kjøpe denne historien, da merdia var ikke bare fela som ble spllt sånn litt der ufrivillig. Hornalistene i media var selv villige aktører i masseløgnen, og de lyver fremdeles, selv etter snart 10 år.

Som sagt mange ganger, så er det andre skyldige enn journalistene, men da vi ikke kan straffe manipulatorene fordi de er så mange som alle har gjort litt, så kan vi gjøre journalistene til syndebukker og straffe de, mens resten av de skyldige kan tilgis fordi de var ofre for journalistenes løgner.

Veldig bra å finne et norsk ord for “presstitutes”, det hjalp på humøret.
Disse menneskene er selvsagt medskyldige i både krigsforbrytelser og landsforræderi, og burde straffes for det.
Politikerne som tok avgjørelsene burde selvsagt straffes mye hardere.

3 Likes

Det viktige er å få til en endring, og da er det nok best å tilgi politikerne og akademikere om de blir med på å gjøre journalistene til syndebukk, De siste avhopperne blir ofte straffet da de vil sitte igjen som en steil minoritet, men for å få ballen til å begynne å rulle, så den nye majoriteten kan dannes, er det best å tilgi nesten alle av de som hopper av først.

Galskap, ansvar må fordeles etter nivået av makt. Politikere sitter på mye mer makt enn journalister.
Arbeidsfolk er de eneste som historisk sett er kapable til å representere folket på en god måte, de korrupte globalisthorene som sitter på tinget nå har aldri tatt i et arbeidsstykke i sitt liv.
Den nye majoriteten må bli arbeidsfolk, ikke arbeidsskye globalisthorer.

Men journalistee er i mine øyne mer skyldige enn politikerne, selv om politikerene sitter med den formelle makten. Om en politiker skulle si noe merdia ikke liker, så vil bedrive kampanjer, helt til politikeren er borte.

Politikerne må også forholde seg til den merdiaskapte virkeligheten, selv om den ikke stemmer med virkeligheten.

Politikerne må forholde seg til grunnloven, og internasjonal lovgivning.
Gjør de ikke det, må de tiltales og straffes eller bli utsatt for summariske henrettelser.
Dette er grunnlaget for enhver nasjonalstat, og hvis ikke befolkningen er villige til å gjøre det som skal til har ikke staten noen fremtid.

Det er merdia i Vesten som bestemmer hvilke lover som skal praktiseres og hvordan, ved å bestemme hvilke fakta som politikere og politi får lov å forholde seg til, og hvilke de må ignorere.
replacement migration UN

Ikke at jeg mener politikere er helt uskyldige her, men vi kan som sagt ikke få alle straffet, men ved å gjøre hornalistene til syndebukk, så kan vi både få en del definitivt skyldige straffet, mens vi som samfunn kan gå videre og få ryddet opp.

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.