Nyheter MDTV Forum Om Doner

Lei en politimann/kvinne

LEI EN KJEKK POLITIMANN ELLER KVINNE I DAG!

Av Asbjørn Hulaas

Hyggelige, profesjonelle politifolk leies ut! Dette er er folk som er særlig utdannet for å bevokte byggeplasser, gjerder og anleggsmaskiner, der det mot befolkningens vilje, skal raseres mye natur. Noen politifolk kan leies ut med hund (schæfer). Det koster mer. Denne løsningen brer seg i Europa. I Hellas, for eksempel, åpnes det nå for at private kan leie en hel politihær, utstyrt med båter, helikoptre og motorsykler.

Trøndelag Politidistrikt har i følge Adressa så langt bare utlyst ledig politistillinger til å "ledsage 56 vindmøller til fjells”.Trolig må godt situerte vindmølleprodusenter bidra økonomisk til transportene. Men endelig åpner det seg altså en løsning for utdannede politifolk, som i dag driver rundt uten arbeid eller jobber som vektere. De kan nå bli Vindmøllepoliti!

Jobben blir ikke bare å lose enorme propeller og turbiner gjennom bygder og byer, rent trafikalt. Transportene må også sikres mot sabotasjeaksjoner, demonstrasjoner, uautorisert droneflyging, skjemmende plakater, osv. osv. Da snakker vi helikopter.

Hva det koster å leie politifolk i Trøndelag? Med fullt utstyr? Klart det koster! Til en viss grad kompenseres dette med at politiet har adgang til å skrive ut spesielt saftige bøter, hvis noen nekter å komme ut av teltet eller flytte en feilparkert bil.

Dette kan være fremtiden. Gjennom spleiselag mellom private og offentlige kan vi få politi så det holder, overalt i landet, der Vanskelig-Pettere nekter å bøye seg for lovlig fattede vedtak og godkjente konsesjoner.

Nå er det alltid slik at den typen kranglefanter stiller spørsmål: "Kan ikke privat kjøp av polititjenester bidra til å svekke tilliten til politiets uavhengighet?Eksempelvis hvis politifolk får meget god betaling, OPPÅ vanlig politilønn, for å passe på et kjøpesenter som har SuperSalg eller en fotballkamp som kan bli dramatisk?” I politiet kan det oppstå konkurranse og misunnelse om slike jobber, særlig hvis de foregår på Lerkendal.

Svaret er at det har gått helt greit hittil.

4 Likes

Det begynte med at idrettsarangementer ble pålagt å betale for politivakt, og det har vært vanlig i mange år nå.

1 Like

50 kroner ekstra for batong pr pers

1 Like

Når jeg satt og myste ned på teksten så jeg dette; “Lei av politimannkvinnen?”.Må vel få meg bedre briller

2 Likes