Nyheter MDTV Forum Om Doner

Lederen for parlamentet i Ukraina roser Hitler som «stor demokrat»

Originalt publisert på https://steigan.no/2018/09/lederen-for-parlamentet-i-ukraina-roser-hitler-som-stor-demokrat/

Den kjente fascisten Andrij Parubij som er speaker i parlamentet i Ukraina fornekter seg ikke. På et talkshow på ukrainsk TV presterte han å si at Adolf Hitler var «en stor mann for demoratiet». I en diskusjon om direkte demokrati sa Parubij at «vi må ikke glemme at den største mannen som praktiserte direkte demokrati…

1 Like

20170711_170710m-001

Og et par hundre millioner til fra Jens!

Der Spiegel skriver i en liten notis i siste utgave at 2500 utenlandske nynazister fra hele Europa akurat nå er leiesoldater i Azov-bataljonen. Og NATO samarbeider tett med denne bataljonen (skrevet om tidligere på Steigan.no og svært få andre steder)

Denne militære opplæringen av 2500 ABB-er og deres tilgang til våpen og sprengstoff er en voldsom sikkerhetsrisiko (stikkord: spenningens strategi), og ligner på hva som skjer med jihadistene som får lov til å reise til i Syria.
Rekrutteringen i Europa skjer åpent, og myndighetene synes å ha liten interesse i å stoppe disse fremmedkrigerene.

1 Like

Hitler og folkene hans har vel svært lite med det som skjer i Ukraina å gjøre:

Uten Hitler hadde de vel aldri oppnådd alt dette.

Hva mener du? Khazarene? Hitler kjempet vel en verdenskrig mot disse folkene, så uten Hitlers motstand ville de ha oppnådd langt mer langt tidligere.
Det var disse folkene som stiftet Sovjetunionen i 1917 etter at de invaderte og beseiret det russiske forsvaret og deretter likviderte den russiske keiseren og hele hans familie som kom fra familien som hadde styrt Russland i ca. 300 år. I 1918 startet byggingen av den massive Røde Arme som ble bygget som en angrepshær. Hvorfor ble den det?

Uansett så er de tingene som foregår i Ukraina nå noe annet enn det de blir maskert som.