Nyheter MDTV Forum Om Doner

– La lokk på krigens realiteter


#1

Originalt publisert på https://steigan.no/2018/09/la-lokk-pa-krigens-realiteter/

Avisa Klassekampen har en god framstilling av Petersenutvalget og deres hvitvasking av Libya-krigen 14. september 2018. I en hovedartikkel av Magnus Lysberg og Yohan Shanmugaratnam viser de at samtidig med at Jonas Gahr Støre forsikret norsk opinion om at Gaddafi «ikke var et mål for krigen» bombet norske fly hovedkvarteret og boligen hans. Bjørgulv Braanen…


#2

Noen har blitt urolig for at saken har kommet opp her og der. Dermed gransker man seg selv og leverer en slik rappport som frikjenner dem. For en barnehage- tantepose-mentalitet. Selv Navarsete ble beroliget. De hadde jo gjort det riktige. Hva skal vi med slike politikere som ikke selv kan skille mellom helt forrykte og fornuftige handlinger og som tror på alt det “firerbanden” serverer oss?


#3

Steigans siste setning er ren og skjær moralisme. Regjeringsdeltakelse, når det er aktuelt, må alltid vurderes opp mot om det tjener helhetsbevegelsens interesser bedre enn ved å la være og framføre den aktuelle politikk fra et slikt ståsted. Man samarbeider med hvem det måtte være, så sant det gjør livene bedre for folk.


#4

Hva i all verden mener du.
Når du legger all elendigheten som Norge har bidratt med i Libya, så veier det ingenting i din såkalte helhetsvurdering.
Hvor er din moral?


#5

Vestens politiske ledere, blir ikke stilt for internasjonal rett før maktforholdene i verden er blitt endret slik at de daværende lederne har innsett at de har tapt. Da blir Stoltenberg dømt i historiebøkene. Men han er ikke trygg, maktforholdene kan endre seg dramatisk og meget raskt. Noe meget spennende er på gang.


#6
  • Makt korrumperer, absolutt makt korrumperer absolutt . . . . . .

#7

Jeg hoppet litt i stolen her. Tror du virkelig at politikerne går inn for å gjøre livet bedre for folk? Kan du gi eksempler på det? Hvis du mente at de samarbeider for å gjøre livet bedre for seg selv kan jeg tilgi deg.


#8

Jonas Gahr Lyge Hva er det med AP-folka egentlig? Hva er det som feiler dem?