Nyheter MDTV Forum Om Doner

Kronprins Haakon ønsker seg flere kraftkabler til Tyskland

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/05/kronprins-haakon-onsker-seg-flere-kraftkabler-til-tyskland/

Kongehuset gjør seg bemerket som offentlige aktører om dagen. Nå er det vår neste konge som engasjerer seg, og det for å bygge flere kraftkabler til Tyskland. ABC Nyheter skriver: – Én kraftkabel til Tyskland er ikke nok. Men det er en begynnelse, sier kronprins Haakon til tyske Spiegel i det omstridte spørsmålet om Norge…

7 Likes

Han har da vært på kurs for å bli påvirknings-agent. Steigan har skrevet om det, før, tror jeg. Eller var det om kjerringa?

Nå har da Krompen vært illuminati medlem i noen år nå som sin far så dette er som forventet. Han må jo gjøre seg fortjent i brorskapet.

Men man kan jo lure på hvorfor vi folket skal betale store skatter så disse tullingene som har sverget troskap til våre fiender skal leve i sus og dus.

5 Likes

Haakon risikerer å sette seg selv i en veldig sårbar posisjon fremover innenfor flere klimarelaterte områder slik som utenlandskabler, bomavgifter, vindmøller, strømpriser og bensinpriser. Om noen år kan det ha utviklet seg til å ha blitt et veldig høyt konfliktnivå om alle disse spørsmålene i Norge. Det hele kan ende opp som en kongelig skandale.

Man kan nesten lure på om kongehuset og ledende politiske krefter i Norge ønsker at det skal innføres republikk i Norge feks etter forbilde av Frankrike (en republikk som i mye større grad er maktelitens republikk enn folkets republikk pga gammeldagse valgordninger og store presidentfullmakter).

(Om Frankrike: Ved valget på ny nasjonalforsamling i Frankrike i 2017 fikk feks National Front 13,2% av stemmene og kun 1,4% av representantene i nasjonalforsamlingen, altså kraftig underrepresentert. Macrons parti derimot fikk 28% av stemmene ved samme valg og hele 53% av plassene i nasjonalforsamlingen, altså overrepresentert og fullt flertall. Macron ble valgt til president i Frankrike med kun 24% av stemmene i første valgomgang. Man må kunne si at Frankrike i dag er et liberalt diktatur hvor Macron har ca 70% av velgerne mot seg).

4 Likes

Kan det tenkes at Haakon synger Internasjonalen snart? :slight_smile:

1 Like

Som den eminente kommunikatoren han er, kan Kronprinsen gjerne forklare hvordan Norge kan være grønt batteri for Europa når Norge har 150TWh full vannkraft produksjon + 30TWh (planlagt) i vindkraft og bølgekraft til i 2030, når Europa nå har et forbruk og produksjon på over 20 000TWh.

6 Likes
  • At nasjoner i år 2019 fremdeles holder seg med en anakronistisk gjeng parasittiske galionsfigurer som en ‘konglefamilie’, er etter min oppfatning symptomatisk med Stockholm-syndromet.

Kungle

3 Likes

Fint bilde!

Men det må jo være de konglelige som lider av Stockholm-syndromet i så fall, der de sitter fanget i gullburene sine og må lide seg igjennom gørr middag etter gørr middag og allverdens traurig representasjon. Jeg hadde tilta.

1 Like

Apropos Stockholm-syndromet; Kan ikke tenke meg noen ‘konglelig’ klan frivillig kaste inn håndkleet for så å forkynne at de vil begynne ‘‘et nytt og bedre liv’’ - blant de uvaskede.

Skulle noe i den retning skje, måtte det vel komme fra de som ‘hegner om’ nevnte klan. Derav min tese re. syndromet . . . . . :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Like

Det sies at Haakon var inne på tanken i sin tid. Men i realiteten er det vel ofte bare “forbudt kjærlighet” som får dem til faktisk å frasi seg kappe og krone, og i dag er det jo ikke så strengt hvem de kan gifte seg med.

Joda.
Men presidenter er ikke nødvendigvis verken bedre eller billigere i drift.

En av hovedgrunnene til at jeg er patologisk motstander av den zioniststyrte kabalen i Brussel, er nettopp at toppskiktet i dette ‘klabblaget’ er utenfor demokratisk kontroll, ingen av dem står direkte ansvarlig overfor europas befolkninger (her er det helt andre interesser som gjelder)!

Hvorvidt en evt. president ville/skulle være ‘bedre eller billigere i drift’- handler i utgansgspunktet om et demokratisk spørsmål.

Så lenge situasjonen dreier seg om et ‘skinndemokrati’ - der beslutninger taes bak lukkede dører og konsekvent holdes unna alt kritisk offentlig lys, så lenge ‘det offentlige’ fores med falske og forvrengte narrativer, slik at de som i realiteten skal utgjøre demokratiet - blir bundet på hender og føtter ute av stand til å gjennomføre det demokratiet krever, er spørsmålet om det konstitusjonelle paradigme forsåvidt ett fett. Når man innser at makt korrumperer, og at total makt korrumperer totalt, innser man samtidig fort at tross sine svakheter, er demokrati ‘the only game in town’ - forutsatt engasjert, oppriktig og kompetent deltagelse og gjennomføring.

Intil det motsatte er bevist, våger jeg påstanden om, at:

  • Enhver befolkning får den politiske ledelse de til enhver tid absolutt fortjener.
    Every f*'king time! . . . . .

facts%201984

1 Like

Er det ikkje slik at kongen sin vilje i dagens monarki er gitt av regjeringa sin vilje? Mon tru om det også gjeld for kronprinsen…?

1 Like