Nyheter MDTV Forum Om Doner

Kritiske tider

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/10/kritiske-tider/

Hvorfor diskuteres ikke i større grad det faktum at USA har blitt en upålitelig og farlig makt å ha som garantist for rikets sikkerhet? Snarere tvert om er det større risiko for svekket sikkerhet ved å klamre seg, som en veik vasallstat med Stockholmsyndrom, til dette ustabile og hensynsløse regimet. Assosiasjonen gjør oss medskyldige i…

8 Likes

Flott artikkel. Tusen takk Andreas Nordengen!

3 Likes

Her glemte forfatteren Syria, og det er også verdt å minne om at de syv krigene mot Terror etter 911, Irak, Afghanistan, Sudan, Somalia, Libya, Jemen og Syria ble foretatt fordi Kina ikke skulle kunne gjøre de tidligere Sovjet-satelittene til Kina-satelitter i den nye kalde krigen.
clark ME wars

Videre ble renta satt til 0, slik at boligprisene steg så mye at vanlige arbeidere stod igjen uten mulighet til å spare kapital til å kunne kjøpe egne boliger.

Likte Trump, men dette er ikke lengre tilfellet, da Trump ikke gjorde noe av hva “rasistene” ønsket, som å slutte med den lønnsdumpende masseinnvandringen.

Her er de fleste vestlige land, da den hjemlige arbeiderklassen stort sett ikke tjener nok penger til å kunne skaffe seg en bolig i ung nok alder til å skaffe barn, takket være masseinnvandringen og 0-rente politikken.

3 Likes

Endelig kan redaktør Braanen og journalistene i Klassekampen puste lettet ut og sove bedre om natta. Vår Høyre-regjering vil tilrettelegge for at USA får totalhegemoni over alle militære aktiviteter i Norge. Se KK 21 oktober 2020.
Den store hodepinen i Klassekampen de to siste årene har vært bekymringen for at USA og Nato ikke har prioritert Norge når Russland angriper oss. Den norske “venstresida” dette.
Nå vil de høyst sannsynlig i løpet av få år oppleve at USA/Nato angriper Russland fra nordNorge og da er de sikkert lykkelige. verre blir det vel når Russland tar til motmæle og knuser radar og avlyttingsbasene i Nord. Da vil det flyte mye blod,men pytt,pytt.
Det er jo USA som prioriterer Norge. For en lykkens dags i KK!

3 Likes

Problemet er at vi har bundet oss grundig til masta. Både oljefondet og våpenproduksjonen vår har sørget for det. Nå MÅ vi støtte opp om dollar-regimet, ellers vil “sparingen” vår forsvinne, som ei ånd i en fillehaug.
Selv om det vi skje uansett, siden vi ikke klarer å holde USA opp, når de insisterer på å drukne i eget svømmebasseng.
Det kunne ha vært en god anledning, nå - når all oppmerksomhet er mot korona. Det vil sannsynligvis være mulig å gi den skylda, også - Steigan er i det minste villig til å svelge den forklaringen.

1 Like

Når PST ikke får overvåke norske journalister og politikere, så er det noen andre som gjør det, og ser vi på det politiske landskapet, så betyr det at kun de USA-venlige når toppen i både politikken og i avisene.

1 Like

Neppe noen av våre folkevalgte har såpass integritet/vidd at de tar konteksten i ditt innlegg Andreas. Slike stiller ikke til valg - den gemene hop er for stor.

3 Likes

Å diskutere USA som alliert, uten å nevne Sionistenes innflytelse, blir som å diskutere et våpen uten kuler og krutt.
Sionistene fikk USA inn i Første Verdenskrig, da krigen var tapt, mot løfte fra Lord Balfour til Lord Rothschild om egen stat i Palestina, som i dag er “State of Israel”.
Boikottet Tyske varer i 1933, da Tyskland var avhenging av eksport, for å kjøpe mat til et Folk som sultet.
Tok kontroll over US Federal Reserve i 1913.
Tok kontroll på Presse og Universiteter like etter Første Verdenskrig, slik det er beskrevet i Kongressens Reece Committee i 1954.
Norsk presse og politikk er i dag styrt av de samme som sto for disse historiske handlingene.

Tar gjerne feedback, hvis noen av mine påstander ikke er faktamessig korrekte!

4 Likes

Hvordan skal vi beskytte land i nord og sydpolen uten å ha USAs beskyttelse? Enorme rikedomar som vi mister asap etter USA ikke gir oss militær støtte lengre. En beskyttelse vi betaler godt for gjennom pengegaver, våpenkjøp og militær støtte bla.

Hvilket “vi” er det du snakker om? Nordmenn eksisterer ikke verken i følge USA logrerne i Høire eller for venstresiden, som mener at arbeiderklassen ikke kjenner nasjonalitet eller etnisitet.

1 Like

Vi er vel de menneskene som bor og er norske medborgare innenfor de geografiske grenser som nå Norge utgjør. :thinking:

Så en byråkratisk definisjon med andre ord, uten en egen historie eller etnisitet.

Og dette “vi” er en viktig ting å forsvare fra andre byråkratiske definisjoner som “russere” eller “tyskere”?
german

Kunne vært fint om du kunne lagt inn en link her

Les om Lusitania og Sykes Picot. Jeg prøvde å finne en video på youtube, som var veldig godt laget og underbygget med dokumentasjon, men klarer ikke finne den igjen.
Lusitania var begynnelsen.
Dagfinn er helt korrekt.
Jeg er forferdelig dårlig med multitasking. Snakke Engelsk mens jeg skriver på Norsk resulterte i Norgelsk

https://www.docdroid.net/hSHD9I3/the-bad-war-the-truth-never-taught-about-world-war-ii-pdfbilde bilde bilde

1 Like

Flott link. Tusen takk. Har lagret den.

1 Like

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.