Nyheter MDTV Forum Om Doner

Krigsforbryternes gjensidige beundring


#1

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/03/krigsforbryternes-gjensidige-beundring/

Av Pål Steigan. Hillary Clinton satt 8. mars 2019 til bords med Ap-toppene Jonas Gahr Støre, Anniken Huitfeldt og Hadia Tajik. VG forteller sine lesere at det var veldig hyggelig. Det som ikke er så hyggelig er at Hillary Clinton i stedet for å spise skrei med Støre burde ha stått for retten i en…


#2

Hillary Clinton burde vært arrestert ved ankomst, slik Sveits gjorde med Roman Polanski.
Vet vi forøvrig hvorvidt det var Hillary Clinton som var i Norge og ikke en yngre utseende dobbeltgjenger?


#3

Det som sjokkerer mest er utsagnet fra Jonas Gahr Støre:
“Hilary Clinton og jeg var nære kolleger i fire år, og hun er en av de jeg kom nærmest som utenriksminister, både personlig og politisk, sier AP-leder Jonas Gahr Støre til VG i en tekstmelding.” :open_mouth:


#4

Ja, jeg lurer på om noen av de norske har vært med Hillary på Lolita-ekspressen? Epstein er Mossad.


#5

Interessant vinkling. Slett ikke umulig. I så fall rett ut av Mossads playbook. På øya finnes også en slags kirkeliknende bygning. I så fall kan vi ikke se bort fra at også offer-ritualer med barn kan ha funnet sted.


For min del er det litt rart å tenke på at vi brukte Epsteins øy som rundingsmerke, da jeg var navigatør i de årlige regattaene der nede i 2015. Det var lenge før fokus kom på “Lolita Express”.


#6

Og mens påskuddene til å gå til angrep ble fabrikkert, fremstilte NRK og norsk MSM Libya som et land styrt av en tyrann, nøyaktig som krigshisserne ville. Så er da også vestlig massemedia integrert i det militær-industrielle kompleks, og gjør sin del med å få aksept for krigene blant den vestlige befolkningen.

Visste altså ingen av NRKs 1700 journalister og redaktører med utenriksnyheter som hovedfelt, hvordan livet i Libya var under Ghadaffi før bombekampanjen startet? At Ghadaffi generøst fordelte velstanden fra oljeinntektene blant befolkningen, som hadde høyere levestandard enn en australier og italiener.

Feks at nygifte fikk 50 000$ i gave fra staten, og bolig, brød, bil og bensin var subsidiert, utdannelse var gratis. Helsetjenester var også gratis, og libyere som ville bli bønder fikk land, bygninger, maskinpark og buskap gratis.

Det må være helt usannsynlig at ikke journalister i norsk MSM ikke visste dette. Hadde de vist livet som det var i Libya, hadde det norske folk aldri gått med på norsk deltakelse i det særdeles brutale overfallet som denne krigen var. Det gjør NRK og norsk MSM medskyldige i denne krigsforbrytelsen, og ansvarlige redaktører og journalister skulle vært fremstilt for en internasjonal domstol sammen med Støre og Stoltenberg.


#7

Det kan jo tenkes at det kunne ført til at den norske befolkningen også ville ha litt av oljekaka, og ikke bare bytte dem mot casino-chips?


#8

Så du har nesten vært der? Jeg kjenner kartet, for jeg hadde det oppe gjennom høsten 2017, da alle orkanene herjet i området. Jeg hadde jo håpet at bygningene hadde blåst på sjøen, eller i det minste få gjennomgå som Bransons privatøy gjorde.
Men den ligger på le-siden, og lurte seg også unna “Maria”.
St.Thomas er forøvrig tidligere dansk koloni.


#9

Her er det mange gode minner.
Var på Bransons “Necker Island” i 1974, på bryllupsreise. Den gang en ubebygget perle.
Tilbake i 2008, med øya omgitt av livvakter, brukte vi revet hans for “Kiting” (grønt på vedlagte kartutsnitt).
På revet var det flere palmer. Yngstemann kjedet seg, så han klatret opp i en av dem. Den var lagt av plast…


#10

Mussolini ble hengt opp ned inntil han døde av for mye blod til hjernen.
Vidkund Quisling ble skutt på Akershus Festning.
Norges Kristne kommer sannsynligvis til å bli stenet på Grønlands Torg.
Og, ingen Nordmenn kommer til å få finger´n ut før løpet er kjørt!
Kudos til deg for å si det som det er!


#11

Richard Branson fikk en liten smak på Nemesis, da lynet slo med på øya.


#12

Nei, det blir halshogging - etter noahide(sharia)-lov.


#13

Kan du referere til noe som kan understøtte det du sier her? Hvis det kan bevises, så er vel en sak for krigsforbryterdomstolen i Haag neste stopp for the Clintons, Jonas, Jens, og Kjell Magne. Sikkert mange andre også.


#14

Her er noen lenker til The Herland Report om Libya før 2011, medieløgnene, og til sider, her, her, her, her på Steigan.no som omhandler det ulovlige ved beslutningene som førte til Norges deltagelse i bombingen. Noen før og etter 2011 bilder fra Libya. Global Research viser en H. Clinton email fra Wikileaks som antyder at Gadaffi ble angrepet for å stoppe hans Gulldinar valuta med backing av gull og oljereserver.


#15

AnneBrit har rett. Epstein er Mossad!
https://www.trunews.com/stream/mossad-meltdown-why-the-truth-cannot-be-reported-about-jeffrey-epstein-s-sex-crimes


#16

Apropos “elitens” usmakelige adferd: Det virker som verdens rikeste har fått skikkelig hastverk med å maksimere profitt NÅ, og suge til seg mest mulig penger fra resten av samfunnet. Dette har akselerert i det siste.

Dette kan sees i sammenheng med:

On Contact: Climate emergency with Dahr Jamail

The End Of Ice: Bearing Witness In The Path Of Climate Disruption w/ Dahr Jamail

Responding to Abrupt Climate Change with Guy R. McPherson

Og opplysninger om at rikingene kjøper eiendommer på New Zealand og bygger “dommedags-bunkere”. Utrykket “trekke stigen opp etter seg” får en litt spesiell dimensjon i så tilfelle…


#17

Syns du dette ser ut som en yngre utseende dobbeltgjenger ?


#18

Takk skal du ha. Ser ut som Støre og studentene på BI har vært “heldige” og fått møte den ekte Clinton. Ikke hver dag Norge får besøk av Internasjonale Superkriminelle.
For dem som måtte være interessert i hennes dobbeltgjengere, er dette vel anvendte 45 minutter.