Nyheter MDTV Forum Om Doner

Krigen i Libya: Massiv økning av spenninga mellom Frankrike og Tyrkia

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/06/krigen-i-libya-massiv-okning-av-spenninga-mellom-frankrike-og-tyrkia/

Krigen i Libya øker spenninga mellom flere NATO-land. Det siste er at Frankrike og Tyrkia er kommet alvorlig på kant med hverandre. Tyrkia erklærte 16. juni 2020 at Frankrike forverrer konflikten i Libya gjennom sin støtte til den han kalte «leiesoldatgeneral» Khalifa Haftar. Det tyrkiske utenriksdepartementets talsmann Hami Aksoy sa at fransk støtte oppmunter Haftar…

2 Likes

Da Merkel for noen måneder siden var i Tyrkia og åpnet et tysk-tyrkisk Universitet sa hun i sin tale at dette Universitetet symboliserte vennskapet mellom de to statene. dette er den beste forklaringen på at den tyrkiske varianten av Muslim brotherhood,DITIB,får sette opp så mange kulturhus og moskeer de bare ønsker i Duisbiurg,Essen og Dortmund.
Ruhrgebiet blir et tyrkisk-muslimsk territorium.
Alt startet ved at Tyskland var alliert med Tyrkia under første verdenskrig og enorme anstrengelser ble gjort for å gjenopplive denne alliansen under den andre,men lyktes ikke. Da Tyskland igjen på 60-tallet utviklet geopolitikk,var Tyrkia satsningsområdet.
Hvis det er slik at Frankrike havner i konfrontasjon med Tyrkia,vil dette undergrave planen om at EU og Europahæren skulle samle en militær styrke for å innføre “fred” i Libya. Og forverrer krisen mellom Tyrkia og Frankrike seg,kan også grunn laget for en felles Europahær falle i grus.
Det samlede og fredelige EU som norsk offentlighet tjaser om,er det mest provinsielle søl av ønsketenkning en kan tenke seg. Og “venstresida” har vedtatt at Rosa Luxemburg er en del av den “demokratiske sosialismen”. Er det noe rart det går den veien høna sparker?

3 Likes

terroristgrupper = al-Qaeda

Libyiske stammer er ikke “terrorister”. Terrorister er det som MI6 & Co sender til Midt-Østen. Hvis stammer omtales som “terrorister” da må vi først omtale norske piloter og norske spesialsoldater som terrorister.

al-Qaeda ledes selvfølgelig av vestlig etterretning = NATO terrorister

Al Baghdadi var jødisk, ikke muslim. Alle livvaktene hans var selvfølgelig også jødiske. En jødisk bruker ikke muslimer som livvakter.


ISIS

Når McCain i hemmelighet reiser til Syria for å diskutere våpenleveranser til ISIS… da skjønner vi hvor landet ligger

2 Likes

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.