Nyheter MDTV Forum Om Doner

Krever inntil 150 millioner i erstatning fra staten etter vindkraft-nei

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/01/krever-inntil-150-millioner-i-erstatning-fra-staten-etter-vindkraft-nei/

Vindkraftbaronene fornekter seg ikke. Ikke bare raserer de norsk natur og gjør seg sjøl søkkrike, men dersom de ikke får viljen sin går de til gigantiske søksmål mot staten. Teknisk ukeblad skriver: «For omtrent ett år siden stoppet Olje- og energidepartementet planene for Sandhaugen vindkraftverk på Kvaløya i Tromsø.Nå krever vindkraftgründerne inntil 150 millioner kroner…

4 Likes

Norske politikere har solgt inn ISDS som at: “Det gir norske selskaper i utlandet sikkerhet for sine investeringer”, uten å nevne at utenlandske selskaper her i Norge gjør det samme. Norske selskaper i utlandet er det ikke så mange av, så det er langt mer alvorlig at utenlandske selskaper her kan unngå norske domstoler.

At Norge har ISDS i alle bilaterale investeringsavtaler viser at norske politikere representerer ikke folk og land, de representerer den globale storkapitalen, som også eier og kontrollerer norsk presse og media som ikke forteller folket om konsekvensene av disse overnasjonale avtalene. Dette viser at politikerne kan skrive under på disse avtalene bak ryggen på folket, uten at folk har en anelse om hvor store suverenitets-avståelser de representerer.

3 Likes

Det er i det minste å foretrekke at disse “grunderne” står frem i åpent lende. Inntil nå har de jo klart å snike, svindle og lyve seg frem. Det er tross alt bare om det blir tilstrekkelig tydelig hva slags umennesker dette dreier seg om at det kan bli mulig å få fjernet dem en gang for alle.