Nyheter MDTV Forum Om Doner

Koronoavirus og massehysteri

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/03/koronoavirus-og-massehysteri/

Vi får daglig høre hvor farlig koronaviruset er, og nyhetsreportasjer fra hele verden gir et inntrykk av at vi står overfor en global helsetrussel på et helt nytt nivå. Men gjør vi det? Er epidemien så stor? Og er den så dødelig som vi får inntrykk av? Det er ikke vår oppgave å snakke ned…

5 Likes

Hva er dødsraten for coronaviruset?

Her bruker jeg sør-koreanske data istedenfor tallene fra Kina.

corona_2

(For 10 dager siden var tallet for smittede i Sør-Korea “51”)
Nye tilfeller per dag: 813 : (3150 - 813) -> 35%
Altså
Dag Tilfeller Død
1 4252 23
2 5740 31
3 7750 42
4 10462 56
5 14124 76
6 19068 102
7 25742 139
8 34752 188
9 46915 253
10 63335 341

Dagens tall for 17 døde kan ikke relateres til dagens tall for smittede. Det blir det framtidige tallet 341 som kan relateres til dagens tall for smittede?
dødsrate ca.
341 : 3150 -> 11%

Når vi anvender tallet 11% på Wuhan
79.257 * 11% -> 8718 døde

Solberg:
-For de aller fleste er ikke coronaviruset en farlig sykdom.

Sjansen for å overleve russisk rulett er 83%. Sjansen for å overleve som coronasmittet er 89% ut fra mine tall.
-For de aller fleste er ikke russisk rulett farlig
sier jeg

1 Like

For sikkerhetsskyld bør viruset taes alvorlig. Spanskesyken (inflensa H1N1) (1918-1920) begynte også i det små. Men mellom Kloden i 1918 1,8 mrd mennesker. 1/3 ble smitta. 50-100 millioner døde (mer enn 1. og 2.verdenskrig) til sammen… Fattige land ble selvfølgelig hardest ramma . I Norge døde heldigvis bare 15000.

Okey. Antagelig går det ikke så galt. Men Norge gjør som de pleier: altså bedre etter snar enn føre vâr.
Kina har vært et foregangsland. Selv CNN minner om at kinesernes bremsepolitikk kan ha gitt resten av verden et “vindu” på tre-fire uker. Til å forberede seg. I vårt surreliberale lissomdemokrati kan vi ikke vente samme effektivitet som Kina. Men vi bør prøve. Ihvertfall forlenge smittespredning (kapasitet)

Og om dette skulle gå bra, så er det en påminnelse om at vi er ekstremt for mange mennesker på klode. Og neste gang kan vi få et enda farligere virus. Naturen slår tilbake!

4 Likes

Helsedirektoratet forteller at vi bør vurdere risikoen for å bli smittet på en feriereise selv.
:face_with_thermometer:
Hvis man føler seg i fin form kan man møte opp på jobben dagen etter at man kommer hjem fra Thailand for eksempel
:face_with_thermometer:

3 Likes

Og Frankrike har forbudt innendørs samlinger for mer enn 5000 mennesker.
Flott at det er under den faregrensen å samle inntil 4999 mennesker innendørs…

Og så er det visst unntak for toppfotball…som det jo er så mye penger i…
“…although Ligue 1 football matches will still go ahead.”

3 Likes

I Norge er 3,8 per million smittet, mot 1,05 per million i Frankrike. Nordmenn er 3,8 : 1,05 ganger dummere.
Solberg kan konkurrere med Trump her.

Vi vet også at Kina lyver, så hva som skjer der er umulig å si.
no china recovery

Corona Chan er så smittsom at den ikke kan forhindres, så planen til vestlige myndigheter er å bruke karantener og andre tiltak så man lager en så flat topp som mulig. Å skyve epidemien frem i tid, ser de ikke ut til å forsøke, noe jeg mener de burde ha gjort med å stenge grensene. Norske myndigheter burde også oppfordret folk til å hamstre allerede for et par måneder siden, så flere hadde vært ferdige før manglende varer i hyllene ble et problem. Selv om masker ikke virker, så virker de for håndtverkerke mot støv og annen dritt, og nå fordi de ikke fikk beskjed om å kjøpe inn i god tid, så har de ingen. (Jeg har kjøpt inn, men flesteparten har ikke)
planen

En ting er imidlertid sikkert, og det er at globalismen har fått seg et skudd for baugen, og at om Corona Chan ender opp med å drepe 10% av de over 70 år, så vil det sitte nye partier med makten etter neste valg.
racism

2 Likes

Det var sparte pensjonspenger vil vel noen tenke

Holdningen i Norge er at coronaviruset rammer dem over 50 år, og spesielt dem over 70-80.
Da må vi anta at leger og sykepleiere i Kina er over 50 ??
Solberg: Hva Norge trenger er Prozac, tonnevis.
Nordmenn vil nekte at tro at det som skjer i Kina kan skje i Norge
-Ikke mulig
vil folk si

1 Like

Men du får ikke beholde den politisk makten ved å tenke slik, da det er noens foreldre og besteforeldre som vil dø.

Foreldrene til venner er pensjonister med KOLS eller dårlig hjerte, og de har alle ei hytte på fjellet med alle fasiliteter, og hadde de dratt dit til faren var over, ville de ikke blitt syke om de brukte masker og hansker når de var på butikken. Godt for helsa forøvrig er det nok også, om man går litt fjellturer, da det fort blir lite trim hjemme.

Det gjelder ikke bare nordmenn. I hele vesten tror både makta og mye velgere på ord-magi, da problemer ikke eksisterer om vi ikke snakker om de som problemer. Corona Chan er et utfordring, må vite.

1 Like

Pål har helt rett, dette er bare tull fra a til å, et massehysteri og panikk for ingenting.
Mest sannsynlig så finnes ikke corona viruset engang, tilfellene de skylder på Corona er vanlig influensa eller lungebetennelse.
Wuham var opposisjons by nr 1 og 5G by nr 1, der ser man mer en god gammel utrensking av opposisjonelle, det er Kina vant med, de fleste husker enda Mao sine 66 millioner som ble drept.
Verdens farligste diktator, Erdogan sin utrensking i Tyrkia for noen år siden, noe som har ført oss til kanten på WW3, ingen igjen i Tyrkia til å protestere.
Det er også drømmen til makteliten i resten av verden, tenk å herske i en verden der det ikke finnes opposisjon. ingen som klager og ingen som protestere.

Dette er også en test av 5G, der man har flest mulig sykdomsutbrudd er også stedene med nylig innført 5G, 5G svekker immunforsvaret ditt og kan i noen tilfeller hindre opptak av oksygen som får deg til å svime av på sekunder.
De vil bruke denne “krisen” til å teste ut 5G, så blir du syk så finn en hekksaks og klipp av kablene på nærmeste 5G mast.

5G skal så klart ikke på plass i Israel, Ikke i Brussel der EU og NATO ligger, Ikke i NY der FN ligge og ikke i Washington rundt det hvite hus og sikkert ikke rundt storting og regjering heller.

Byer stenges ned, steder isoleres, de er lynraskt ute med ekstreme tiltak som mangler sidestykke i historien, alt med dypstats agenda. Penger er smittekilde, vi må forby kontanter. vi må ta kontroll over informasjonen så ikke folk sprer falsk coroana informasjon, osv osv bare autoritære og totalitære tiltak. slik de alltid har drømt om.

En annen ting vi vet er at de har bygd opp en gigantisk gjeldsbobble der man har 3 gamger mer gjeld enn verdier i verden, noe som vil få hele det økonomiske systemet til å kollapse snart. De har lenge sett etter en hendelse de kan skylde på for å ta ned hele dritten og få på plass sitt nye NWO system med digitale penger ala bitcoin der alle kan betale med en chipp de har operert i høyre hånd slik mange tusen allerede har gjort. et tastetrykk så blir du tatt ut om du protester, mao total kontroll over massene.

Som vi også vet så aksepterer et folk i frykt hva det enn skal være av ekstreme politiske vedtak. Vi vet også at når folk ser en vei så er de som duracell kaninen på steroider på andre veien for å innføre ekstreme politiske vedtak når ingen ser.

Folk bør våkne og protestere før det står Elite Corona dødsskvadroner i gatene og tar deg i mot når du skal protestere for menneskehetens frihet og rettigheter.

Min forskning viser at de kjører et kollaps av børsen allerede på torsdag, så bikker bankene og de bruke de ny Bail-Inn lovene til å konfiskere alle kundens penger, verdens største tyveri. da skal du se folk får panikk. :wink:

1 Like

forurensning kina

Kinas produksjon har utvilsomt stoppet opp i stor grad, og det har betydd at industri mange andre steder som er avhengig av kinesiske innsatsfaktorer har stoppet opp.

Rikfolk vil derfor utvilsomt miste mye penger uten å oppleve fordeler, mens vanlige folk vil kanskje miste ei bestemor, men til gjengjeld vil pensjonsbyrden og boligprisene falle. Industriarbeidsplasser vil også hentes hjem, og da kan kanskje arbeiderklassen få råd til egne barn igjen.

1 Like

Sykehusbehandling av coronasmittede er som en hjertetransplantasjon -> altfor dyrt til å være noe alternativ.
Sånn sett er coronaviruset det perfekte våpen … til de utvikler et anti-våpen
Det som er interessert kan bli smittet gratis i Italia / Iran.
Vi skjønner at Trump / Boris Johnson / Solberg er hjelpesløs her. Det er første gang i deres liv.
La oss si 20 mill døde i Kina. Det store spørsmålet er vil KKP overleve det?
De første ofrene er byene. Det hjelper ikke å låse inngangsdøra - da vil du sulte ihjel. Hvis du ikke vet hvordan leve utenfor byene = du ble for dum til å leve. Du er en demokrat.

Forsvarsmakten melder nå at folk må bli mer vant til bevepnet militærpersonell i gatene. Dustopien skal tvinges gjennom

Du er faen meg en komplett idiot. Det er mange som overlever fordi de får ekstra oksygen, og du behøver ikke få varige skader fordi du blir intubert.

Ett medisinsk diktatur er den verste formen for diktatur som kan tenkes. Når myndighetene kommer og vil tvangsvaksinere deg og ungene dine er vi virkelig ille ute. Slutt å vaksinere folkens. Det er bare gift i dem allikevel.

Det er snakk om intensivbehandling. Et sykehus har noen senger ledig for intensivbehandling. Dersom hele prosessen tar 3 uker blir det kostbar intensivbehandling.
Hvert sykehus har formodentlig det som kalles “jern-lunge” … 1-2 av dem (vil tro det er en maskin som kobles rett til blodårene)

UK
Coronavirus: ‘Nothing ruled out’ in government’s virus battle tactics

Å sette hele byer i karantene kan bli en opsjon

På et enkelt krematorium i Wuhan ble 100-130 kremert per dag. Gang det med antall krematorium -> tusenvis

Her har vi eksempel på hva MSM formidler … “1.7%” dødrate
Tallet 2.5% fra Kina er idioti. Folk som valgte bort matematikk tror sikkert på slikt.

Så heter det at halvparten vil ikke merke at de er smittet … de kan fortsatt gå på jobb. Riktig.
Halvparten av regjering kan være smittet uten at Solberg vet om det.
I Iran døde en av ministrene. Hadde hun hatt kontakt med andre i regjeringen?

After he arrived at the hospital, he was tested for flu strains and dozens of other microbes, all of which came back negative. A chest X-ray also returned negative. On Thursday he was informed that the CDC had not approved his case for testing because his symptoms were too mild.
He was sharing his story because he “wanted people to realize that there are probably more people like me.” His flight from Japan into Newark on Tuesday was full, he said.

Her skjønne vi at man må bestikke sykehus hvis man skal bli testet for covid-19.

Om du bare hadde hatt litt peiling på hva du snakker om:

Det er ikke feil med pustemekanismen til de som blir smittet av Corona Chan, det er at lungene ikke klarer å ta opp nok oksygen da de fylles av slim. .
KOLS pasienter får ekstra oksygen ved at luften de puster anrikes med ren oksygen fra en tank, mens intubasjon er at man putter et rør ned i lungene, så man kan tilføre øksygen mer direkte, og man kan også suge ut slim.For mye slim i lungene fører ofte til en lungebetennelse, som igjen blokkerer lufttilførsel ennå mer, og det ser ut til å være hva corona-smittede dør av.

Uten å være en ekspert, så er det meg bekjent oksygen i veggen på alle rom på norske sykehus, så om man blir alvorlig syk, så er det sykehusene som er best rustet til å gi deg ekstra oksygen til å komme over kneika, selv om det kan blir for lite av forslkjellige pustemaskiner. På filmklipp fra sykehus i Wuhan, så sitter det pasienter på gangen med oksygenmaske, og det vil vi nok få se i Norge også. Ikke at man trenger et sykehus for dette, så man skal ikke se bort i fra at sveise-apparater ol. vil bli beslaglagt så man kan opprette pustestasjoner hvor alvorlig coronasyke kan få nok oksygen og antibiotika mot lungebetennelsen, til at de overlever.

1 Like