Nyheter MDTV Forum Om Doner

Koronakrisa og klassekampen

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/08/koronakrisa-og-klassekampen/

Sindre Mørk ser ikke at vi er oppe i den mest alvorlige klassekampen i vår tid, og at koronakrisa spiller en viktig rolle i en kamp der hundrevis av millioner mister jobben mens de rikeste blir rikere enn noen gang. Bagatelliserer milliardærenes kamp mot flertallet av oss I sin artikkel i Steigan.no og covid-19 –…

4 Likes

Jeg tror du endelig har funnet din uoppdagede falske alarm, og prøver på et ekko.

At de rike sørger for å bli rikere, ligger i sakens natur - de har alt juristene klare. For en hver anledning. Det var akkurat det samme under den såkalte flyktinge-krisa, finanskrisa og alle andre kriser.

Hastebehandling av unntakslover er svært betenkelig, men som akutt smittevern-tiltak, så er ikke dette noe nytt. Noen av oss er glade for at WTO-praksisen faller som en stein. Særlig vi bønder, som har måttet levd med strengt smittevern siden karantenekravene ved dyreimport ble avviklet.

1 Like

Glimrende motsvar til mørkemannen Mørk.

Både sporingsappen og diktatorfullmakten til Erna ble startet på i høst, samme ser vi i resten av verden, makteliten forberede seg godt før de slapp viruset fra biolabben i Wuhan.

Det vi ser nå er tredje verdenkrig, den siste krigen mot menneskeheten. De tar ned matforsyning, stenger gårder og distribusjonledd, pengesystemer skal kollapse så penger mister all verdi og inn med blokkkjede system, full overvåking av alt og alle, alt skal digitaliseres. folk vil bli satt i store konsentrasjonsleirer, Dantes beskrivelser fra helvete vil bli den nye normalen og alt pga at folk faller for en løgn om et virus så farlig at man i det hele tatt må testes for å se at man er syk, ingen har dødd av viruset enda, kun med viruset.

Et ekte virus svekkes fort og blir helt ufarlig etter noen uker slik vi så med svinevirus fadesen. De som tar vaksinen vil få hjernene ødelagt slik at de kan kontrolleres som slaver, resten i konsentrasjonsleirer. 100-300 millioner igjen når det er over er akkurat passe sier Ted Turner, Bill Gates og resten av super psykopatene.

Dette er bare vanlig allmennkunnskap og alt dokumentert i maktelitens og myndighetenes egne papirer.

Om ikke folk flest skjønner at de blir lurt og snur ryggen til psykopatiske tiltak så er løpet kjørt for menneskeheten, bruk tiden godt og klem dine kjære og si farvel.
Kanskje går de bedre med de som kommer etter oss… ?

1 Like

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.