Nyheter MDTV Forum Om Doner

Koronakrisa har gitt milliardærene et giganthopp i formuene

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/10/koronakrisa-har-gitt-milliardaerene-et-giganthopp-i-formuene/

Mens koronakrisa med sin lockdown og sin sosiale distansering har kastet hundrevis av millioner mennesker ut i fattigdom og truer livsgrunnlaget deres for alltid, har den vært en sammenhengende fest for dollarmilliardærene. En ny rapport fra PwC i Sveits viser dette med all ønskelig tydelighet. Rapporten har tittelen Billionaires Insights 2020, og kan lastes ned…

4 Likes

Det pågår eit globalt perfekt oligarkisk kupp, lenge planlagt. Ref. Rockefeller Foundation 2010. Og det vidunderlige ‘grøne skiftet’ viser sitt sanne ansikt. Arbeidsløyse og fattigdom. Staten og byråkratiet har kapra oljeformuen.
Norsk politikk manglar svar, manglar politikk.

3 Likes

Beviset på at NWO er på plass er hvor samkjørt regjeringer verden over er.
Fikk denne tilsendt av en venninne.
https://www.facebook.com/956187671139838/videos/715553919309659/UzpfSTE1ODE2MzEwNTM6MTAyMTc1Mzk0ODYzMTA2NDM/?tn=%2Cd-]-h-R&eid=ARAE0Td4faKjDrqioKVpys8rK7d66G4A0USoWTl2pE8On9rZ6Y_vlI-GY-FjVOX_BPPHhNwhzslmiYRd
Så her sies det klart og tydelig at maske påbudet er et prosjekt for å teste folks oppførsel og lydighet.
Minister Ollongren geeft toe dat mondkapjes gaan om Gedragsbeïnvloeding! 02-10-2020
Minister Ollongren (Innenriksminister) innrømmer at maskene handler om atferdsmessig påvirkning!
02-10-2020

1 Like

Slik er det med mange lover. De er der kun for at du skal vise at du er innafor. Før var du helt utafor om du røkte hasj feks. Jøder skal ikke spise svinekjøtt. Etc. Man kan regne med at de som ikke bruker maske vil støtes helt ut av det gode selskap og rammes av statlige sanksjoner.

Flott! Jo mer ulikhet, jo mer ustabilt blir systemet samtlige hater.
Hvorfor forsvare en så primitiv og utdatert sivilisasjon? Nostalgi?

Det ligger innbakt i det økonomiske systemet. Og måten vi tenker på. Spørsmålet er om vi ønsker å beholde det, i stedet for å utvikle vårt eget.
Nå får rikingene pengene direkte over statsbudsjettet, i stedet for å kryste dem noe ut av oss individuelt. Siden jeg aldri har vært på cruise, gått på kasino eller ligget på hotell uten #metoo-setting, så skulle jeg vel føle ergrelse over det - men jeg plages mer over at Steigan ikke skjønner bedre.

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.