Nyheter MDTV Forum Om Doner

Korona: Frankrike og Spania stenges også

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/03/korona-frankrike-og-spania-stenges-ogsa/

Ikke noe mer la movida i Spania. Etter å ha nølt lenge har spanske myndigheter bestemt seg for å gjøre som i Italia. Landet stenges. Avisa El Païs skriver: Det er ikke lenger bare Madrid, men hele Spania som er i karantene for å stoppe koronaviruset. Regjeringen vil begrense innbyggernes bevegelse så mye som mulig.…

4 Likes

EU-kommisjonen vil altså privatisere helsevesenet, da må også det såkalte Arbeiderpartiet som vil inn i EU, tåle å høre at de ikke lever opp til navnet sitt, for arbeiderklassen vil ikke ha råd til å betale private helseforsikringer blant annet.

Men har AP endret standpunkt når det gjelder EU? Det bør AP i tilfelle fortelle velgerne om, for Hadja Tajik sier bla dette i Klassekampen:
“– Staten må eie og drive det som er kritisk for landet, det som handler om sentrale eller sårbare velferdsoppgaver, sier Tajik.
– Har Ap gått til venstre med disse sakene?
– Vi har gått tilbake til det vi er, nemlig et tradisjonelt arbeiderparti som er opptatt av rettferdig fordeling, sier Tajik”.

Javel, da må AP i tilfelle gjøre klart at de nå sier nei til EU, for EUs neo-liberale markedsøkonomi dreier seg ikke om rettferdig fordeling slik som vi forstår det. Det gjør de rike rikere og arbeiderklassen til arbeidende fattige slik det har blitt i de EU landene som har vært medlem i EU lengst, og hvor neo-liberal markedsøkonomi har fått virket i lengst tid.

4 Likes

Arbeiderpartiet og Tajik har tapt truverdet. Macronbeundraren Støre forstår ingen seg på, og den tidlegare leiaren i den kriminelle korrupte Davos-gjengen som no er klimatalsmann er berre ufordrageleg.

Koronaviruset har drept EU ! Det vil berre overleve som eit spøkelse.

Men spørsmålet no er om Hillary prøver på coronastatskupp i USA med hjelp av media og demonstrasjonar? Det foregår ting der borte no, trur Trump vurderer å sette inn soldatar.

Forøvrig burde alle ansvarlege for overføring av pengar frå staten til kvitvaskingsorganisasjonen Clinton Foundation bli stilt for retten.

2 Likes