Nyheter MDTV Forum Om Doner

Koffertbærere i Idlib på statslønn

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/11/koffertbaerere-i-idlib-pa-statslonn/

Regnes koffertbæring som bistand? Av Eva Thomassen. Terroristene i de utallige terrorgruppene i Idlib utgjør bunnsjiktet av de farligste terroristene verden har sett. Ambulanser smuglet inn fra Tyrkia og de lokale gode hjelperne på statslønn klare til å motta terrorister fra Øst-Ghouta og Douma mars 2018. På bussholdeplassen i  Idlib mars 2018 finner vi koffertbærere…

3 Likes

Heia Eva! Du gjør jobben som de presstituerte skulle ha gjort. Men det har de dessverre verken kunnskap eller baller til.

5 Likes

Bra vi har ekte journalister som Eva T :slight_smile:

Angående drapet på IS lederen så er alt bare fake og tull, James Corbett tar her for seg hele historien og river den i filler med fakta.
Hvorfor i all verden skulle CIA drepe sin egen agent ?

Ser mer ut som et sirkus, Bush om Saddam: Vi tok han
Obama om Laden : Vi tok han
Trump om Baghdadi: Vi tok han

Something Big Has Happened!

3 Likes

Til våren skal det være en ny Mot Dag konferanse og jeg foreslår at det på denne helgen utdeles en hederspris for ærlig og redelig journalistikk.
Eva Ts innsats i mange år har vært rett og slett enestående. Så mye nitidig gravearbeid på utallige blogger. Alle som har vært borti noe lignende vet at det er et tålmodighetsarbeid som krever en pasjon bak.
Altså: bygg en Mot Dag Pris og la Eva få den første.
(melder meg som bidragsyter)

5 Likes

Også den andre frasen, nemlig “It’s a New World Order”. Jepp, de brukte den også. Det er nesten så man skulle tro de er alle spillere på samme lag :wink:

1 Like