Nyheter MDTV Forum Om Doner

Klassekamp forkledd som rasekamp

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/09/klassekamp-forkledd-som-rasekamp/

Av George Chabert, Trondheim. «Klassekamp» er ikke opprinnelig en betegnelse knyttet til marxistisk samfunnsøkonomi. Ordet ble først brukt i 1838 av den liberale politiker og historiker François Guizot. For ham var kampen om klassedominans først og fremst et kulturelt fenomen. Da det i 1600-tallets Frankrike ble foreslått formuesbeskatning for aristokratiet, var tanken uakseptabel. Som hertug…

8 Likes

Nettopp. Og for å få dette til måtte venstresiden kuppes. Det begynte i Frogner og Bygdø Arbeiderpartilag og ble i det partiet fullført i Trønderlag denne høsten. Gros veskebærer har fullendt prosjektet med å legge partiet dødt.

cd9b7ed7-6c47-4b41-80c6-67f7e0df38f1

De andre “venstrepartiene” fokuserer nå utelukkende på å være partier for offentlig ansatte og studenter med fokus på identitet og lørdagskos

5 Likes

En modig artikel af Chabert - som selvfølgelig efterfølgende vil blive kaldt racist og højrepopulist af den post-Kold krigs venstrefløj.
Det er et faktum at den europæiske “Venstrefløj”, måske lige med undtagelse af Sahra Wagenknecht fra Die Linke, ubetinget hylder såvel borgerskabet´s, dvs. kapitalismen´s og dens imperialistiske ekstension´s definition af demokrati (på trods af, at der hersker benhårdt diktatur i den økonomiske sfære) - som dets menneskerettigheds-begreb, og hvis begrebs-par, USA- og Nato- imperialismen metodisk brugte til at retfærdiggøre deres massakre på det jugoslaviske og libyske samfund - og som de kontinuerligt bruger til at retfærdiggøre deres nuværende overgreb på Syrien via deres lejesoldater, primært fra ISIL og al queda.
Konsekvenserne af den uregulerede indvandringspolitik som Europa har ført, i hvert fald indtil for nylig, er, som beskrevet af Chabert, at det primært er de økonomisk dårligt stillede, der har måttet betale herfor med yderligere nedskæringer og utryghed.
Det virker i hvert fald suspekt, at definerede krigs-flygtninge fra det islamisk dominerede Bosnien og Kosovo (som siden 1999 har ført storstilet udrensning (af ikke- islamister) - som direkte legitimerede Nato´s blitz- bombning af Jugoslavien, og støtte dertil fra venstrefløjen og såkaldte menneskerettighedsorganisationer, åbenbart ikke har haft disses bevågenhed) - og at eksterne syriske flygtninge, som USA/Nato og “venstrefløjen” ligeledes omfavner, flygter til de europæiske lande, der direkte og indirekte fører krig mod deres samfund.

4 Likes

Det handler om å skape et konfliktrom hvor eliten kan bevege seg som fisken i vannet (eller mer dystopisk. Som ulven i saueflokken). Demokratiet må nytenkes. Nå har det smuldret opp og er kun et instrument for massesuggesjon.

4 Likes

Meget innsiktsfull artikkel. Tusen takk George Chabert. Flott levert.

3 Likes

Jeg tror vi er der i dag, hvor rasistanklagene mest kommer fordi anklagerne er redde for å bli sett på som en rasist selv, eller fordi å komme med rasistanklager er jobben deres.

Det er selvfølgelig igjen en del som ikke har fått med seg at det fargerike fellesskapet ikke var det paradiset man hadde drømt om, men de får nok heller ikke med seg denne artikkelen.

2 Likes

Godt observert. Nettopp derfor bør vi alle holde debatter nøktern for ellers forsvinner argumenter i sinne. Det er nok veldig riktig at mange som anklager andre kun prøver å deflektere egene følelser.

3 Likes

Jeg forstår prinsippet, men det er mer underholdende når anklagene sitter løst. Mister sin makt gjør sterke anklager også, når de kommer i hytt og pine på usaklig grunnlag, så det er ikke verdens undergang med en noe usakelig debatt.

Et problem vi lider under i dag, er at det som regel er mindre farlig å si meningen sin enn hva mange tror, da et skremt folk er mere enig med de som tør å varsle, enn hva medievirkeligheten forteller.

4 Likes

Ny forskning viser at vikingene var spanjoler så nå må vi skrive om historien. He he. Bare begynnelsen

Ashot_Margaryan3

Ifølge Dr Ashot Margaryan hadde svært mange av vikingene brunt hår

1 Like

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.