Nyheter MDTV Forum Om Doner

Kinas månelanding – månegudinnen er tilbake

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/12/kinas-manelanding-manegudinnen-er-tilbake/

Det kinesiske romfartøyet Chang’e-5 landet på månen 1. desember 2020. Den mjuke landinga ble filmet av fartøyet sjøl og alt ser ut til å ha gått etter planen. Det er Kinas tredje månelanding etter Chang’e 3 i 2013 and Chang’e 4 i 2019. Sistnevnte gjorde den første landinga på månens bakside. Formålet med denne ekspedisjonen…

3 Likes

Er det noen som har kikket på bilder og film fra disse ekspedisjonene?

Ser det overbevisende ut?

Jeg stusset veldig på at “opptaket” fra den nye ferden var CGI. Og at bilder fra forrige ferd var i 320 pixlers oppløsning.

6 Likes

Du finner vel ingen i dag som har brukt mer en 5 min på å sette seg inn i det som tror den dag i dag at Frimurerne dro til månen i 69, samme med ISS og alt det andre tullet .

I 1969 så gikk det stort sett i hest og kjerre i verden, at noen tror at Frimurerne fylte et rør med krutt, satte inn et ratt og fløy frem og tilbake til månen er bare utrolig.

De såkalte månebildene var fake, photoshoppet, månesteinene de tok med seg var fake, NASA sier selv at vi har ikke teknologien til å dra til månen nå. oppskriften fra 1969 er slettet.

De sier heller ikke hvordan de klarte å penetrere strålebeltet som griller alt i intens radioaktiv ståling.

De sier at satellittene ligger i bane på 700 km i termosfæren, så rart, der har man en temperatur på 2000 grader og aluminum smelter som sagt på 666 grader. Med litt vett i toppen så skjønner du at det er umulig, satellittene henger i ballonger.
Fakta er at ingen mennesker har være høyere opp enn 700 km.
Fakta er at de var borgerkrig i USA i 69 pga Vietnam krigen og de trengte å fake en hendelse som kunne samle folket.
Do you still believe we went to the moon? - Flat Earth Man

1 Like

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.