Nyheter MDTV Forum Om Doner

Kina klare for å bryte med USA-dominert banktjeneste

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/07/kina-klare-for-a-bryte-med-usa-dominert-banktjeneste/

«Et godt slag mot motstanderen kan spare deg for hundre slag fra dine fiender,» skriver sjeføkonom Guan Tao i Bank of China i en rapport der han oppfordrer kinesiske banker til å forberede seg på et brudd med den USA-dominerte banktjenesten SWIFT. «Vi må sørge for å være forberedt mentalt og praktisk,» understreket han. Dette…

4 Likes

framtiden til oljefondet:

4 Likes

Ja hva skjer nå. Interessant er også den teknologisk utviklingen som gir muligheter for mengder med ulike betalingssystemer. Hvordan ser betalingssystemer ut om 5-10 år eksempelvis… Det er et globalt monopol som forsvinner nå kanskje.

Visualizing the Rise of Digital Payment Adoption

3 Likes
2 Likes

Dollaren er allerede død, men ikke fort nok for noen, FED forsetter å trykke dollar i en vanvittig fart for å holde børsen opp, når børsen er på topp så tror alle at man har en sunn frisk økonomi.
Bare i dag kom det melding om at USA råtner på rot med en nedgang i økonomien på nesten 40% pga av tiltakene. Noe som er langt verre enn under den store depresjonen i USA.

Det er ikke bare USA, men det er en kjent sak at verdenøkonomien ikke vil takle en Covid 1984 bølge nr 2, da får vi en kollaps der penger mister all verdi,det blir som i Zimbabwe der et børs kostet tusen trillarder trillioner dollar.

Ifølge mine analyser vil det hangle og rangle frem til nyttår til vi får en total kollaps. Da vil selv det å stjele et brød medføre dødsstraff.

I flere år nå har jeg sagt at 5 mars 2020 får vi et kjempe crack vi aldri før har sett, den dagen raste børsen 30% og tok rekorden fra 1921.

Be Prepared, Not Scared :slight_smile:sgsagdsagadg

Det er nøyaktig det som kommer til å skje med alle med penger i bank i Warp spedd.
Få som reagerer på at man endret loven fra bail-out til bail-in.

I 2008 var det skattebetalerne som måtte redde bankene, nå er det kundene som skal redde bankene, går banken dårlig kan de med loven i hånd konfiskere alle sparepengene dine og alt du har på konto.
Slik situasjonen er nå så er det utrolig rart at folk har penger i bankene, du får null rente og en ekstrem risiko for å miste alt, har du alt hjemme så så får du samme rente, men null risiko.

Når folk løper gråtende i panikk til bankene innen kort tid så skal jeg sitte utenfor å knips popcorn på dem når de slår og slår på dørene til bankene som vil være stengt.

Når makteliten lager nye lover så er det for å bruke dem, ikke ha de til pynt. hsrhgsdgsg

1 Like

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.