Nyheter MDTV Forum Om Doner

Kina får refs av NATO, men landet utraderer ekstrem fattigdom

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/12/kina-far-refs-av-nato-men-landet-utraderer-ekstrem-fattigdom/

Av Daniel Ducrocq 30 november refererte NRK Dagsrevyen om pressekonferansen under NATO toppmøtet hvor NATO sjefen Jens Stoltenberg sa: »Kina deler ikke våre verdier. De respekterer ikke grunnleggende menneskerettigheter, og prøver å skremme andre land.» Har Stoltenberg allerede fått instruks av den nye amerikanske administrasjonen om å føre en tøffere linje mot Kina? Men det…

1 Like

Det aller siste fra Nato-sjef Jens Stoltenberg er at den russiske “lake”,Svartehavet,skal Natoiseres ved hjelp av partnerne Georgia og Ukraina. Dess flere militærøvelser rundt Russlands grenser,dess større tystnad er det i Klassekampen.
Utfra det gamle ordtaket om at “Den som tier samtykker”,kan det fortone seg som om “venstresida” syns det er stas med ekstreme forberedelser til krig mot Kina og Russland. For ifølge rand,brookings og Atlantic Councils artikler er det knapt noe annet de militære strategene bryr hodene sine med. Hvordan smi allianser som skal kunne knekke Kina og Russland. De er nemlig ikke sikre på om de har nok atomvåpen til jobben. Men for guds skyld: ikke framlegg denne debatten. Kanskje den vil true statssubsidiene?

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.