Nyheter MDTV Forum Om Doner

Karantene for barn kan skade immunsystemet deres

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/11/karantene-for-barn-kan-skade-immunsystemet-deres/

New York Times: Det største immunologiske eksperimentet i historien mot våre barn. Dr. Donna L. Farber, som er professor i immunologi og kirurgi ved Columbia University, skriver i en kronikk i New York Times: Under Covid-19-pandemien gjennomfører verden ubevisst det som utgjør det største immunologiske eksperimentet i historien på våre egne barn. Vi har holdt…

2 Likes

En briliant forretningsidé. Big Pharma skal altså få betalt for noe naturen sjøl bygger opp, gratis. Helseskatt i lomma til private investorer. Oksygenabonnement neste?

3 Likes

Dette er noe barn i høy grad har blitt fratatt gjennom mange år både pga tilnærmet sterile forhold i hjemmemiljøet og pga stadig større avstand til naturen. Det er feks gjort forsøk som viser at barn som er vokst opp i landbruksmiljø og/eller jevnlig har drukket upasteurisert melk gjennom oppveksten er mindre utsatt for å utvikle astma. Det virker sannsynlig at visse tiltak mot COVID-19 kan bidra ytterligere til å svekke immunforsvaret. Men jeg kan ikke se at Steigan har engasjert seg i dette langt mer omfattende problemet. Det samme gjelder barns stadig mer unaturlige oppvekstforhold innestengt under institusjonaliserte forhold gjennom barndommen, fra ettårsalderen. Det er også forlengst kjent at barn utsettes for så mye stress i de såkalte barnehagene at de har kronisk forhøyet kortisolnivå hele dagen. Det er beviselig skadelig både for immunsystem og mental utvikling. Kan ikke se at dette heller er noe Steigan har skrevet noe om. Det er også ganske vanlig at barnehager er plassert rett i nærheten av veier med mye biltrafikk, med alt det innebærer av forurensing rett ned i lungene. Så hvorfor denne plutselige bekymringen for barns helse pga en uansett marginalt negativ effekt ?

2 Likes

Det er litt underholdende hvordan progressive koronaskeptikere med ett har begynt å uroe seg over barns velferd.
working women

1 Like

Tror det er utrolig viktig å støtte de nye tiltakene nå for å få ned smitten, jo fortere vi blir kvitt barna jo fortere kan vi vende tilbake til normalen. :smiley:

yfkdgjfkfk

1 Like

Nettopp. På t-banen står det at barn bør leies. Det er jeg enig i. Å eie et barn byr bare på problemer.

barn-bc3b8r-leies-2-e1570786417951

1 Like

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.