Nyheter MDTV Forum Om Doner

Kampen mot Huawei handler om mye mer enn overvåking


#1

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/02/kampen-mot-huawei-handler-om-mye-mer-enn-overvaking/

Politiets sikkerhetstjeneste tror at statlige datanettverksoperasjoner vil utgjøre en vedvarende trussel mot Norge, og advarer mot selskaper som telegiganten Huawei. Dette skriver avisa VG etter pressekonferansen til PST-sjef Benedicte Bjørnland og justisminister Tor Mikkel Wara. På pressekonferansen trakk Bjørnland særlig frem Russland og Kina, «land som ikke har et sikkerhetspolitisk samarbeid med Norge og som…


#2

Jeg tror at det nærmer seg den dagen da Europa er blitt den bakevja hun var utsett til å være fra naturen av.
Hvis vi har greidd å få pumpa opp all olja før den tid, kan det være håp om å få litt fred.


#3

Norge er i praksis blitt okkupert av USA. Og da kan man ikke samtidig la seg også bli okkupert av Kina (når det gjelder 5G etc). Det ser ut som Norges valg går ut på å velge hvem man skal la seg bli okkupert av. Og er man lydig og holder seg inne med USA i alle spørsmål er det mindre å frykte av ubehageligheter fra den kanten. (Men selvfølgelig, vi må regne med at CIA mfl driver med industrispinoasje mot norske bedrifter, slik at forholdet er ikke uproblematisk).


#4

Alt er en overgang, sa reven, da han ble flådd. Jeg satser på at vi bare blir revet i oljepelsen. Etterpå kan vi spille rollen som det sjarmerende, lille lykkelandet, vi egentlig vil være. Dersom vi kan mønstre tilstrekkelig integritet, vel å merke.


#5

Alle imperier oppfører seg slik ovenfor små land. Det store spillet over global innflytelse stopper ikke, så det beste man kan oppnå er hjemlig selvstyre i bytte mot at man gir imperiet støtte internasjonalt.


#6

Hvem i USA er det PST er alliert med ?

Det er kun et privat kartell som skjuler seg under det amerikanske flagget.

Oliver Stone gir et godt bilde av systemet:


#7

Kanskje på tide å slutte å alliere seg med djevelen bare fordi det blir minst bråk på kort sikt? Vi kan jo starte med å droppe dollaren… å nei, det er sant, da blir vi invadert eller bombet sønder og sammen før vi får sagt «frihet, likhet, og nobels fredspris».