Nyheter MDTV Forum Om Doner

Kampanjen mot TikTok handler ikke om sikkerhet

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/08/kampanjen-mot-tiktok-handler-ikke-om-sikkerhet/

President Donald Trump sier at han vil «forby det kinesiskeide videodelingsfirmaet TikTok». «Når det gjelder TikTok vil vi forby dem å operere i USA,» sa presidenten i til journalistene ombord i presidentflyet Air Force One, skriver BBC. TikTok er et sosialt nettverk der brukerne kan dele korte videoer med sang-miming, humor, dansing. Nettverket eies av ByteDance, et selskap fra Beijing som ble startet…

5 Likes

Kina må snart snart tag sig sammen og stoppe med at opføre sig så naivt, , Huwai CFO bliver fængslet,USA sælger billig våben til Taiwan ,sender en flåde lige op til hoveddøren til Kina , aktivt spreder løgne om Covid 19 stammer fra Kina. Det er på tide for kina bruger sin es og begynder at dumpe amerikansk gæld og smadrer dollaren , Kina er den største ejer af USA gæld, de er med til at finansere USA gæld, og den amerikanske krigsmaskinen. Det eneste USA forstår er rå magt. Hvor mange slag er Kina villig til at tag imod før de gør noget? Kina kommunistiske parti med 29 millioner medlemmer er verdens største parti, er det ikke på tide at kammeraterne diskutere hvornår de skal tag af fløjlshandskerne?

1 Like

Det finnes en enkel grunn til at få tørr å ta av seg silkehanskene lenger

1 Like

Kosher Nostra og jødiske investorgribber som har investert i presidenten vil ha betaling, men han får ‘overføringshonorar’ på nokre millionar dollars. Huawei og TicTok kan ikkje overvåkast av USA, slik alt anna kan.

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.