Nyheter MDTV Forum Om Doner

Kampanje for fagforeningsknusing i USA


#1

Originalt publisert på https://steigan.no/2018/10/kampanje-for-fagforeningsknusing-i-usa/

Fra den danske avisa Arbejderen. Konservative politiske tænketanke har igangsat en voldsom kampagne mod fagforeningerne i 50 delstater i USA. Kampagnen skal få medlemmerne til at melde sig ud af fagforeningerne. I USA tjener medlemmer af fagforeninger omkring 200 dollars mere om ugen end dem , der ikke er medlemmer. De har også bedre sundheds-…


#2

En hver oppegående arbeidskjøper, skjønner at det kan være mer å tjene på å forhandle kollektivt, enn å spare på å knuse fagforeninger. Det er ikke slik at fagforeninger er et forvarsel for revolusjonen, akkurat.


#3

Den globale storkapitalen bruker forskjellige metoder på forskjellige kontinenter for å knuse fagorganisasjoner. I USA driver de en åpen krig mot fagforeninger, her i Europa knuser de fagforeninger ikke ved å oppløse dem, men ved å infiltrere dem med sine folk og passivisere dem, som vi ser med de store landsorganisasjonene, som vårt LO.

LO etter Hågensen er ikke borte, men nesten ute av mediebildet, og er knapt hørbare når det gjelder feks forholdene i bygg og anlegg og for sjåfører for Bring. LO er imot EU nå men for EØS, en avtale som er ødeleggende for arbeidstakerne i EØS land, spesielt for arbeiderklassen. En kan ikke være sosialist og være for EØS eller EU.


#4

Han var kanskje for sterk, for det var ikke mye styrke i å se da VG avsatte Valla.


#5

‘Den globale storkapitalen bruker forskjellige metoder på forskjellige kontinenter for å knuse fagorganisasjoner.’ Ja…

Bemannings nisjen har ødelagt fagbevegelsen. Fagbevegelsen har solgt seg ur media.

‘ved å infiltrere dem med sine folk og passivisere’

Den var ny men det er klart. Det er bare å se på den politiske arenaen så forstår man den strategien. Hva mer?

Fagbevegelsen og at dess makt har minsket er alvorlig før det lille vi har av demokrati.


#6

De var da sterke nok da de nesten ødela Norwegian med et opplegg helt uten substans. Tapet da på nesten en milliard gjorde at Kjos sliter veldig i etterkant.


#7

Joa, stakkar. Det var sikkert derfor han tenkte at vil du bli rik, må du ikke ruinere banker, du må eie dem.


#8

Maktfordelingsprinsippet er enn mer satt ur spill og nå bestemmer fiat penger alt. Konsekvense blir nok slåssing. Dårlig butikk for alle helt sikkert.

“We learn from history that we do not learn from history.” ―


#9

Kjos ble nektet lån i Norge på grunn av at Jens Stoltenberg helst så at han dukket under for SAS. grovt sett derfor måtte han åpne egen bank og derfor fikk han mye sympati som underdog. Jeg vet ikke om det er slik i dag?
Ja det er viktig at ingen i Norge eier noe. Ap og Høyre er jo stort sett enige om å selge alt ut. Jeg så forrestn en melding et sted om den store jernbanefiaskoen. Det skulle være et etterslep på nitten milliarder, hovedsakelig at mange kontaktledningsanlegg må byttes. Det er ikke bare i Sverige de sliter atter at de lot jernbanen gå på strøm. Blir vel bompenger der også snart?

Fagforeningene kunne vært sterke hvis de ikke fulgte AP i ett og alt. Det som skjer nå under lønnsforhandlingene er et avtalt spill som like godt kunne vært gjennomført uten dem. Arbeiderne taper kjøpekraft år for år, de kan ikke regne.


#10

Så de lånene Norwegian til stadighet tilbyr meg, er også Stoltensbergs skyld? Dog, jeg skal innrømme at jeg er inhabil - siden jeg bor slik til at jeg ser og HØRER alle de halvtomme flyene som konkurerer over meg. De kunne gjerne gått konk alle sammen - og skulle ha gjort det, om det fantes fornuft her i verden.


#11

Jeg føler at du legger til en stråmann her med dette spørsmålet. Banksystemet er mer komplekst enn som sådan. Alle bankene står bak husmannsbanker som flår de fattige og spilleavhengige. Selv folk som Axel Lund Svindal tjener grovt på dette. Fornuft finnes ikke lenger.


#12

Mellom 29.30 - 30.15 minutter svømmer en hval forbi.


#13

Jeg stod og fisket på en utstikker i sjøen en gang da en nise plutselig stakk opp hodet to meter fra meg. Ser du hvaler på høylys dag?


#14

Kom på at jeg ikke hadde lagt ut noe særlig i forhold til det jeg lovte omkring tema hersketeknikk.
Siden det passer inn i utpressingen så tar jeg det nå. Det er en bok som jeg syns var bra på temaet.


#15

Har du forrestn fått levert tilbake brillene til den som trenger dem på gamlehjemmet i Aure?


#16

Nå hadde jeg ikke hørt om Aure før , men kan jo late som.:slightly_smiling_face:

Alle de gamle der, brukte bare dykkermasker , unntatt han fra Nerdvika, som brukte bunnene av knuste flasker.


#17

Og da ser man hvaler, selv til fjells, og på høylys dag?:wink:


#18

I kveld ble jeg både imponert og glad, da jeg oppdaget høringssvaret ditt , blandt de andre på lista på regjeringens sider : )) Det var djervt. Det var ikke mange som hadde fulgt med i timen, av enkeltpersoner, men du var en av de få, og det var to herfra : ) ( Dagfinns link )
Gratulasjoner går herved også til deg Baluba :medal_military: : )) Nå syns jeg du snart igjen kan unne deg en hvalbiff , og forslaget mitt er med bakt potet, rømme og knust einebær, løk og avocado, eller hva hjertet begjærer, til ære for deg og høringssvaret ditt.


#19

Du og Axel som er slike sjømatgourmeter. Kan noen av dere si meg om dere har smakt trompetsnegler og hva som er den beste biten av den? Nå fikk jeg lyst på hvalbiff og det er din skyld.
Jeg prøvde til ære for tråden her å lete etter en link til hva disse fagforeningene egentlig står for. Finner ingen verdens ting for tia.


#20

Nei har ikke anelse, og snegler vet jeg ingenting om. Du kan jo lære meg om det .
Glad for å høre om biffen, og den kan du saktens nyte.
Men!!!
Jeg fikk snøret i bånn IGJEN!!! Denne gangen var det den grønne bevegelsen !
Les denne historien ! Se bildene, timeline under, 1987 .
Her på 1987 er det et bilde med tre personer på, og GHB kjenner vi godt, og kanskje den til høyre,( Maurice Strong ) men hvem er mannen til venstre ?
Dette ble starten på det som senere ble 4th world wilderness congress , der GEF banken ble startet, og nå fant jeg forbindelsen til dette og HVALEN på side 222 i en bok
Her er også historien om en giftslange ( Se svart mamba )
og et “Zulu shrine.”
“A shrine is a holy or sacred place, which is dedicated to a specific deity, ancestor, hero, martyr, saint, daemon, or similar figure of awe and respect, at which they are venerated or worshipped.”

Superviktig link :
https://www.wild.org/who-we-are/history/

4th World Wilderness Congress, Colorado, United States: Initiated the process that established the Global Environmental Facility of the World Bank (which has since provided over USD 20 billion for global conservation solutions).
https://www.wild.org/wild-congress/4wwc/
Her startet banken,(1967) som het world conservation bank, men dette startet lenge før, i Sør Afrika med en hvit mann Ian Cedric Audley Player , født i Sør Afrika, og en svart mann Magqubu Ntombela. ( Foto under )
http://wildernesstrails.org.za/about
Den hvite føyde den andre i forhold til en animistisk zulureligion
Animismen er nært beslektet med panteismen.


Her kommer GEF inn :
The GEF is the financial mechanism for the United Nations Framework Convention on Climate Change (UNFCCC), the organizing convention directing the Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC).
https://theinternationalforecaster.com/topic/international_forecaster_weekly/The_Debt_for_Nature_Scam