Nyheter MDTV Forum Om Doner

Jon Hellesnes: Den farlige norske serviliteten overfor USA

Originalt publisert på https://steigan.no/2018/04/jon-hellesnes-den-farlige-norske-serviliteten-overfor-usa/

Jon Hellesnes holdt dette foredraget på møtet i Litteraturhuset i Oslo 9. april, 2018 med tema: «NATO-basen Norge – oppmarsjområde for neste storkrig?» Under militærøvinga «Joint Reindeer» i Nord-Norge vinteren 2018 uttalte ein nederlandsk offiser, Harro de Vries, at det kjennest som om vi nærmar oss ein ny kald krig. Ytringa er så villeiande som…

3 Likes

Takker for en meget interessant analyse. Skremmende, at denne farlige situasjonen ikke er satt på dagsordenen.

Når det gjelder bakgrunnen for hvordan vi har kommet dit, har jeg følgende synspunkter:
Norske politikere, støttet av en lojal presse, politi og Rettsvesen er ikke servile.
Noen er lydige agenter for Elefanten i rommet, og deltar åpenlyst i Fora, der de omgås personer med en uttrykt agenda om avvikling av Norge som Nasjonalstat.
Andre er medlemmer i organisasjoner som har samme uttrykte målsetting.
Noen er tvunget til taushet gjennom kompromitterende situasjoner de har blitt utsatt for, andre gjennom trusler om tiltak mot en selv, eller nærmeste familie, slik Støre ble det i Kabul.
I ekstreme enkelttilfeller er også noen tatt av dage, slik enkelte påstår Tore Tønne ble.

En ting har de imidlertid felles. Det er 22/7-2011, da Norge ble tatt gissel for Verdenselitens videre planer.
Norge hadde på det tidspunktet informert om, at vi ville trekke våre militære ut av Afghanistan og avslutte bombingen i Libya. Norge hadde rammeavtale med Russland om utvikling av Stockman feltet i Nord. Støre lot seg avbilde med plakat om Boikott av Israel.
I kjølevannet av 22/7-2011, er vi tilbake i Afghanistan, og støtter krigen i Syria militært, politisk og økonomisk. Vi støtter kuppet i Ukraina, og rammeavtalen med Russland er avviklet. I tillegg er Norge med på økonomiske sanksjoner mot Russland. Noen Boikott av Israel har ingen hørt mere om.

Alt dette uten diskusjon, hvilket ikke er spesielt overraskende. Det er ingen ting å diskutere. Det er ingen å diskutere med.

2 Likes

Usikker på begrepet “Elefanten i rommet”?
http://www.chuckmaultsby.net/id133.html

Usikker på hva som skjedde 22/7?
https://www.amfir.com/AmFirstInst/NonToolbarTopics/Black_Ops/2011-07-22_Oslo/Oslo-Utoya_7-22_False_Flag_Terror;_Part_2;_Miscellaneous_Explanations,_Questionable_Government_and_Establishment_Media_Behavior.html

Usikker på hvor korrupt det kan bli?

Om vi som nasjon ikke skal gå med i dragsuget når the Jewed down ‘land of the not-so-free’ etterhvert går i oppløsning, må vi pinedø begynne å manne oss opp å få stoppet de gjennomkorrupte politiske prostituerte som sitter i den Norske Nasjonalforsamlingen og som aktivt deltar i destabilisering i Europa og andre verdensdeler – samt aktivt bidrar til å dra Norge inn i kriger og konflikter som ikke på noen måte er vår business – men som får horrible konsekvenser av død, menneskelig lidelse og ødeleggelse i land der vi i utgangspunktet ikke har noe som helst utestående med en kjeft, - i motsatt fall, er vi alle som en i nasjonen Norge - MEDSKYLDIGE!!!
Steng porten mot den rabiate Junker’s EU, få kontroll på våre grenser og se til å kom oss for helvete ut av krigs- og drapsmaskinen OTAN, de er begge ‘Same shit’ i ‘different wrapping’!

ALDRI i menneskehetens historie, har det fordret så lite å ‘connect the dots’! . . . . . .

4 Likes

Verre enn slaveri er å tilpasse seg det.(Jesse Jackson) Fordi det smertefull og voldelig vil de fleste tilpasse seg. Erna Solberg fører oss mot slaveri.

1 Like