Nyheter MDTV Forum Om Doner

Joe Biden velger krigsforbryteren Samantha Power til å styre USAID

Originalt publisert på https://steigan.no/2021/01/joe-biden-velger-krigsforbryteren-samantha-power-til-a-styre-usaid/

Joe Biden har vært helt konsekvent når det gjelder å fylle opp sin administrasjon med krigsentusiaster, og gjorde heller ikke noe unntak da han utnevnte den nye sjefen for USAID. Det blir krigerkvinnen og regimeskifteentusiasten framfor noen, Samantha Power. Ambassador Samantha Power is a world-renowned voice of conscience and moral clarity—challenging and rallying the international…

2 Likes
  1. januar 2021 kl. 03:28 USAs helseminister sier opp USAs helseminister Alex Azar sa fredag opp sin stilling, melder CNN. Grunnen skal være stormingen av Kongressen i forrige uke, som han kaller et angrep på demokratiet. Azar fortsetter imidlertid frem til den nye regjeringen tar over 20. januar.
    Nrk
    Hm. Han kunne fortsatt etter den 20.?
1 Like

Når det jødisk eigde Demokratiske Partiet gjer statskupp i USA, saman med jødisk media og finans, er maktoppvisinga også omgjordt til eit militærkupp i fulle kostymer, med tjue tusen militære overalt i hovudstaden. Truleg er meininga at det skal sjå ut som eit klassisk militærkupp for heile verda. Den totale makta ønskjer også å vere teatral.

4 Likes

Jeg tror de på mange vis er idioter, og bare tenkte på at nå må vi vise overlegen styrke etter “kuppforsøket”, og således ikke tenkte på hvordan dette ville se ut.

Jeg tror også de har økt antallet til 25.000 tropper.
lego

2 Likes

Unknown-6

Mer etniske uroligheter ?

1 Like

24,5 millioner amerikanere er enten arbeidsledige eller uten fulltidsjobb.

Watch–Joe Biden: Amnesty for Over 11 Million Illegal Aliens Going to Senate in My First 100 Days

1 Like

Det jobbes intenst med å skape de rette forholdene for borgerkrig. Hele verden skal bli som Syria. Det skal kun være en nasjon igjen. Og den skal være etnisk ren. Det har gud sagt.

2 Likes

A spokesperson for LEGO confirmed that “the product in question, is in no way affiliated with the LEGO Group and the set is not a LEGO product. As a company dedicated to inspire and develop children, we would naturally never make a product like this.”

The “fake” Lego set first appeared ina Jan. 7, 2021, Facebook post shared by Adam The Creator, a self-described artist and original content creator known for making memes and fake products.

3 Likes

images-4 images-5 images-6 images-7

1 Like

Jeg tror ikke mange trodde at det var et virkelig produkt, men de kunne godt ha blitt litt modigere.

Og jeg som trodde den amerikanske grunnloven forbød bruk av landets militære styrker mot egen befolkning, så feil kan man altså ta.

1 Like

Det er nasjonalgarden. De er ment å brukes mot landets innbyggere. Og har blitt det mange ganger.

2 Likes

For Joe Bidens del så er vel presidentjobben mer som en hobby, det blir litt som en konsernsjef som skulle tatt seg jobb som avisbud.

Da verdens mektigeste mann Trump så at Joe Biden satt på møte i Illuminati og skrøt til hele verden av hvordan han hadde truet presidenten i Ukraina til å sparke statsadvokaten som etterforsker hans sønn Hunter Biden for korrupsjon så tenkte Trump at dette er innrømmelse av ekstrem kriminalitet og ba Presidenten i Ukraina se nærmere på saken som alle vet endte opp med at det ble Trump som ble stilt for retten og ikke Biden slik det vile vært i et samfunn som ikke bærer preg av alvorlig sykdom.

Biden er samme som Obama, Bush, Clinton, Carter osv … Han vil utføre de ordrene brorskapet i CFR ønsker som sine forgjengere.

Første ifølge han selv er så sette hver eneste amerikaner i fangenskap i 100 dager. Andre er å starte borgerkrig i USA, når man ikke klarer å avvæpne borgerne så velger man heller å lure dem til å skyte hverandre.

1 Like

Blir underholdende når vår ensrettede presse oppfatter hva Biden kommer til å stelle istand.

2 Likes

De er betalt for å klappe når de får beskjed om det. Så der er nok det de kommer til å gjøre. Til de får beskjed om noe annet.

2 Likes

Beste kommentarfeltet i hele verden😊

2 Likes

Gud, eller de som påstår seg å være hans utvalgte.

1 Like

Dette må være fake news. VG og NRK har fortalt meg i månedsvis at nå blir det fred og forening i hele verden. De ville jo aldri lyve om noe!

  • Gjennomsnittlig person, 2021
1 Like

Arbeidssledighets-staistikken er et av de første ofrene i spillet “Løgn, Forbannet løgn og statistikk”
Dersom vi bruker de samme kriterier for arbeidsledighet som ble gjort på 1930-tallet, så har ikke arbeidsledigheten bikket under 10 prosent siden Bill Clinton ble innsatt som president.

2 Likes