Nyheter MDTV Forum Om Doner

Jødisk organisasjon nektet innreise i Israel

Originalt publisert på https://steigan.no/2018/01/jodisk-organisasjon-nektet-innreise-i-israel/

Den venstreorienterte organisasjonen Jewish Voice for Peace er satt på svarteliste av israelske myndigheter og vil bli nektet innreise i Israel, skriver den israelske avisa Haaretz. Grunnen til at JVP er satt på svarteliste er at organisasjonen går inn for boikott av Israel på grunn av okkupasjonen og de ulovlige bosettingene på Vestbredden. Organisasjonens leder,…

1 Like

Det ser ut som Trumps politikk klarer å lage splittelse blant jødiske organisasjoner. Splitt og hersk kan man kanskje si?

Jeg lurer på en ting når det gjelder Midt-østen og konflikten mellom Israel og Palestinerne. Denne har nå Norge involvert seg i i over femti år, kansje seksti år. Man har sett bilder i avisene av statsledere som har bygget seg opp enorme milliardformuer basert på såkalt “bistand”. Fra starten av dette århundret husker man demonstrasjoner i Oslo mot at skattepengene våre bla skulle gå til Arafat. Norge blir selvsagt valgt som sjef for giverlandsgruppen og med særlig ansvar for statsbygging osv i kraft av våre oljeformue. -Hvem gidder å betale når Norge løper for å betale? Norge trekkes igjen inn som en part i forhandlingene.
Er det ikke på tide at de norske skattebetalerne snart får være med å bestemme her? Man ser ingen resultater etter alle disse tiårene med trenerte forhandlinger. Derfor synes jeg at folket burde spørres om dette kan fortsette?