Nyheter MDTV Forum Om Doner

Jihadister drepte minst 38 i det nordlige Nigeria

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/06/jihadister-drepte-minst-38-i-det-nordlige-nigeria/

Den jihadistiske terrorgruppa Boko Haram angrep den militære garnisonsbyen Monguno i det nordøstlige hjørnet av Nigeria, i delstaten Borno, 16. juni 2020. Africanews skriver at 38 mennesker ble drept, blant dem ei lita jente på fire år. Monguno er også senter for 150.000 lokalt fordrevne nigerianere. De er fordrevet fra andre områder nettopp på grunn…

2 Likes

Det nigerianske militæret har oppdaget en rekke forsendelse av våpnene i leirene til Boko Haram i skogene i Sambia, som inneholder forskjellige typer våpen laget i Israel. For noen uker siden hadde den nigerianske hæren en storstilt operasjon mot terrorgruppen Boko Haram i Borno. Overraskende fant de et veldig bredt utvalg av israelske våpen, inkludert raketter, granater og submachinevåpen. De fant også israelske M-302 missiler, med en rekkevidde fra 150 til 200 km.
Du finner ikke en enste terrorgruppe i verden som ikke er kontrollert, trent og finansiert av de hemmelige tjenestene i vesten, hovedsaklig, Mossad, CIA og MI6.
Verden vil bedras.

2 Likes

Det virker som “overkill” å bruke så mye ressurser på å massakrere landsbyer i det indre av Afrika. Om det da ikke er opptrening i avstumping av soldater i teknikken “massakrere sivile” og bruk av avanserte våpen ment for senere bruk

2019

60 norske soldater reiser tirsdag til Mali som en del av FNs fredsbevarende styrke MINUSMA. De skal være der i seks måneder. Norge sender også et transportfly.

kilde

Først sendes terrorister (til Mali), så sendes FN-tropper “for å stanse terroristene”.
FN-troppene vil etterhvert ta over styringen av gullet i Mali?

2 Likes

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.