Nyheter MDTV Forum Om Doner

Jihadismen og Marokko – neste land ut?

Originalt publisert på https://steigan.no/2018/12/jihadismen-og-marokko-neste-land-ut/

Etterforskere mistenker i alt fire marokkanske menn for drapene på norske Maren Ueland fra Bryne og Louisa Vesterager Jespersen fra den danske byen Ikast. Minst en av de mistenkte skal ha vært knyttet til terrorhandlinger. Morocco World News skriver at ytterligere ni mistenkte er arrestert i samband med drapene. De mistenkte er også mistenkt for…

3 Likes

Brukeren @jenanmoussa, antagelig arabiskkyndig, skrev på twitter:
“I just made a mistake and watched beheading video of one of the Scandinavian tourists in Morocco. It’s TERRIFYING. I heard in video: “this is in revenge for our brothers in Hajin”. Hajin is a Syrian town, an ISIS stronghold taken by SDF earlier this week.”

Det gjør om mulig saken ennå mer forferdelig.

2 Likes

Dette er en fryktelig forbrytelse på alle måter.
Men det jeg ikke skjønner, er det med at gjerningsmennene angivelig “glemmer” ID-bevis igjen på åstedet. Så vidt jeg skjønner er dette ikke første gang det skjer i forbindelse med terror (eller masseskytinger)? Jeg tenker at det må jo være gjort bevisst, for så dumme er vel ingen? Ønsker de selv å bli funnet - eller er det noen over dem som ønsker at de skal bli tatt? Selv har jeg absolutt ingen konkrete teorier om hva som er det ev. underliggende motivet, jeg bare synes det er innmari rart når slike “forglemmelser” skjer flere ganger.

5 Likes

Det startet med at passet til Atta, en av de angivelige pilotene som førte et av flyene i 9/11 angrepet, ble funnet bare noe skadet ved et av de sammenraste skyskraperne. Etter det er listen lang over åsteder for terror hvor en eller flere terrorister har mistet ID dokumenter, i angrepet på Charles Hebdo etc. Det er ikke rart at mange har mistanke om at det er sterke krefter bak som vil legge skylden på noen i mange av tilfellene.

3 Likes

Er det ett eneste tilfelle av påstått islamist-terror på årevis i Europa eller USA, der ikke et pass eller flere som identifiserer gjerningspersonene blir funnet, og kanskje som det eneste uskadde fysiske objektet på åstedet? Det er såpass regulært at man vitser om at skyskrapere bør bygges av pass-materiale for å tåle hva det måtte være.

3 Likes

Synkronisitet nå. :+1:

2 Likes

Godt observert. Svaret er, og nå høres jeg desverre bedrevitende ut, at muslimsk terror IKKE finnes. Det vi istedet får presentert av EKSTREMT STERKE KREFTER er teater. Dvs at vi blir ledet inn i ett “narrativ” som baserer seg på en islamsk bogeyman.
Kreftene som skaper dette scenarioet ønsker å gi Vesten ett monster å frykte.
“Jihadisten” er dette monster, og gir da begrunnelse for tiltak som vi straks aksepterer.
Hvordan gjøre dette plausibelt?
De ikke-muslimske kreftene bak handlingene deler ut ID-kort som framer patsiene.
Slik kan de våkne av oss spotte en fake hendelse.
Som selvsagt ikke betyr fake ofre.