Nyheter MDTV Forum Om Doner

Jens Stoltenberg i møte med nazipartiets stifter i Ukraina

Originalt publisert på https://steigan.no/2018/12/jens-stoltenberg-i-mote-med-nazipartiets-stifter-i-ukraina/

Av Øyvind Andresen. NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg møtte 27. november Andriy Parubiy, nå ordfører i Det ukrainske parlamentet.  Stoltenberg ga full støtte til Ukraina i den pågående konflikten med Russland i Azov-havet.  Ingen norske medier har skrevet om dette møtet som fant sted i NATOs hovedkvarter.  Det er vel for pinlig – og for avslørende for…

3 Likes

Øyvind Andresen. Dette er jo bare et oppgulp av usannheter. Du trekker konklusjoner som er tatt langt utenfor den konteksten det er skrevet i. Det blir jo håpløst å kommentere dette som annet enn tull. Svoboda er ikke et nazi-parti. Du har ikke mer sannhetsgehalt for det enn at jeg kaller deg nazist fordi du er opptatt av antiglobalisme og sosialisme. Dessuten Paubiy som nå ikke er medlem av Svoboda, er leder av Radaen. Det verste man kan si om ham er faktisk at han ikke kan snakke helt rent, men det kan han da vel ikke fosvafre å henge ham ut som nazist. Paarubiy hadde heller ingen ting med Berkuts myrderier i gaten opp fra Maidan-plassen å gjøre. Det var Yanukovitch selv som kontaktet Putin for å få hjelp til å stanse revolusjonen. Putin sendte sine offiserer som ledet det forhatte Berkut til å stanse demonstrantene fra å komme inn i Regjeringsbygget øverst i gata (like ved hotel Ukraina hvor Hans Wilhelm Steinfeld pleide å innlosjere). Dessuten: hvor har du det fra at Parubiy har uttalt at Hitler var en stor mann for demokratiet? Dette er også direkte løgn!
Og: loven av 2015 hadde ingen statements som skulle forby noen å kritisere OUN, UPA, de politiske høyrepartiene eller historiske personer som Bandera eller andre. Jeg forlanger at du oppgir korrekt dokumentasjon på det du skriver, og ikke som Steigan: kun sitere Russiske propagandamedier. Dette er med respekt å melde lavmål.

1 Like

Du vet ikke hva du snakker om. Du vet hva RT og Sputnik News snakker om. Du kjenner ikke den ukrainske virkeligheten. Du er interessert i dette fordi du synes det er pirrende med GEOPOLITIKK. Du føler deg glup. Ikke misforstå meg; alt dette er innenfor det menneskelige.

Som enkelte andre mener du at du kan se ting så mye klarere, fordi du ser det hele fra utsiden, Du vil være en som analyserer situasjonen. I denne posisjonen er det forbausende lett å miste oversikten. Du skal passe deg. Jeg tipper at du aldri har vært i Ukraina, eller kan si at du kjenner landet særlig godt.

Dere som inntar denne posisjonen; som eksperter på forhold i land og kulturer som er langt unna det hellige Gnore - har en imperialistisk holdning. Og det er typisk norsk. Ikke noen gode representanter for venstresida, spør du meg

1 Like

Såvidt jeg kan skjønne var det dette Mao mente, da han sa noe om at «man skal vite hva man snakker om». Altså fakta om de indre forhold, ikke bare hva som skjer, men hvorfor det er nødvendig å handle som man gjør. Når det gjelder den ukrainske situasjonen er Steigan, og her Øyvind Andresen, ikke i nærheten av å følge Moas ord. Det er litt overraskende. Det ligner på det jeg kaller en imperialistisk holdning. Typisk Vesten.