Nyheter MDTV Forum Om Doner

Japan: Flere døde i selvmord på en måned enn av korona under hele pandemien

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/12/japan-flere-dode-i-selvmord-pa-en-maned-enn-av-korona-under-hele-pandemien/

Flere mennesker begikk selvmord i Japan i oktober enn det til nå er døde av korona i landet. Og det er blant kvinner økningen er størst. Dette skriver NRK. Kanalen fortsetter: 2.153 mennesker tok sitt eget liv i Japan i oktober. Det er det høyeste tallet på en måned siden 2015. Til sammenligning er totalt…

1 Like

Bare rart at det ikke er enda flere selvmord, mennesker er sosiale dyr…

Kina influensa hysteriet og klima hysteriet er nert beslektet begge skyldes rett å slett at de som har makten har mistet bakkekontakten totalt. De lever i sin egen verden og ekkokammer nå totalt avskåret fra kritikk fra de som ser galskapen siden de har stengt ned alt av kommentarfelt og sensuserer alt av nyheter og informasjon til det ekstreme. I tilleg så blir alle som VÅGER å kommer med kritikk utsatt for strenge sanksjoner som å bli utfryst, sparket fra jobb og verv og lignende. Er til og med de som har krevd at kritikere skal fengles eller behandles som terrorister…

I tilleg så lever de i den vilfarelsen at folk er dumme uten å forstå at de er de som mangler vett grunnet de tror utdannelse = vett… De tror rett å slett at hvis noen er uenige med dem så er det fordi de er mindre kloke.

1 Like

For noen år siden hørte jeg et radiointervju med Thorvald Stoltenberg. Han fortalte om hvordan det ofte hadde kokt i hodene deres mens han satt som statsminister, og at mange av avgjørelsene til regjeringen neppe hadde vært så gode. I en bisetning nevnte han at “men det de gjør i dag er fullstendig galskap” og jeg visste knapt om jeg skulle le eller gråte, da intervjueren overhørte det og fortsatte kosepraten som om alt var helt vanlig …

4 Likes

Fin historie. Bortsett fra at Thorvald aldri har vært statsminister.

4 Likes

Japan fører reiknskap over sine sjølvmord ; fører vi ei truverdig oppteljing av våre?

3 Likes

Tja. Det registreres nok ikke at mange dør av rus, og mange deprimerte slutter å gjøre ta vare på seg selv, noe som fører til en tidlig død.

Stort sett er det bare de “høyreekstreme” som har snakket om den sosiale atomiseringen den industrialiserte verdenen lider under, da den progressiv-kapitalistiske alliansen har vært opptatt av å selge folket dårlig samvittighet over hvor priviligerte de er, så de godtar masseinnvandring og en senkning i livskvalitet.

2 Likes

Problemet med selvmordsstatistikken i Norge er at den av en eller annen grunn er treg. Jeg spurte Nasjonalt senter for selvmordsforskning og -forebygging for et par måneder siden om når vi kan vente statistikk fra 2020. Den må kvalitetssikres, så den blir ikke offentliggjort før sommeren 2022, fikk jeg til svar.
Det finnes ikke noe sentralt system for registrering av selvmord i Norge. Tallene samles inn i ettertid.

1 Like

Jeg klarer ikke helt se hvor viktig dette er, da tallene uansett er en undrestimering. Vi vet at en god del selvmord regnes som ulykker, eks så har vegvesenansatte fortalt at trafikkdøde har en lei tendens til å kollidere oftere med en trailer enn med en personbil, gitt fordelingen mellom trailere og personbiler på en vegstrekning. Antall drukningsdøde er nok også en del selvmord, og det er også forståelig, da “ulykker” er snillere mot de etterlatte en åpenbare selvmord.

Det er mange indikatorer på at den yngre garden sliter mer nå enn før, uten at den informasjonen brukes til å lage sympati med dem, mens enhver statiskk om hvordan nordmenn undertrykker innvandrerne løftes frem så vi skal få dårlig samvittighet ovenfor dem i steden for å ha sympatien mot egne barn og ungdom.

4 Likes

Kort innpå, vet jeg burde svart på kommentarer om fagforeninger og andre artikler som nå er lukket. Har nå hatt mitt første «covid-relaterte» dødsfall i familien, der min morfar døde i Eidsvoll kommune etter å ha blitt låst inne på rommet alene i to uker. Han var over 90, men hadde klart en siste jul på familiegården hvis han hadde «fått lov» til å møte sine venninner, barn, barnebarn og oldebarn. Men nei, fordi korona fikk han ikke lov til å gå ut av rommet, og han orket ikke spise og ble så svak at hjertet sviktet. Helt normalt, jeg vet, og sikkert ikke noe som endrer statistikken. Vi «får lov» til en begravelse med munnbind, som jeg ikke vil ta på, men hans andre datter og hennes barn som bor i Sverige «får lov» til å være tilstede i to timer før de må dra tilbake.

Dette er ikke i nærheten av galskap, det ER galskap, og alle dere tapere der ute som tror dere «gjør det rette» ved å støtte et autokrati og blindt følge kelneren Høie og advokaten Nakstad, dere er så latterlig mye på feil side av historien.

Fred ut, mvh Paal.

7 Likes

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.