Nyheter MDTV Forum Om Doner

Jan Guillou: – For Vänsterpartiet er rasisme ikke noe problem bare den kommer fra rett hold

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/10/jan-guillou-for-vansterpartiet-er-rasisme-ikke-noe-problem-bare-den-kommer-fra-rett-hold/

Den svenske forfatteren, journalisten og samfunnsdebattanten Jan Guillou skrev en artikkel i svenske Aftonbladet 30. august 2020 der han sa at det var pinlig at en mann fra det svenske gammelhøyre et poeng når han kritiserer et klart rasistisk utsagn fra Expomedarbeideren Bilan Osman som har uttalt at: ”För var dag som går så pallar…

4 Likes

”För var dag som går så pallar jag inte med vita människor.”

Sverige har jo kjørt et generøst løp kontra invandring så det var stygt og dumt sagt.

VS

Screenshot_20201008_153505_com.duckduckgo.mobile.android

“Øppna era hjertan”.

young-man-offered-to-tezcatlipoca-huitzilopochtli-toxcatl-spanish-report-by-sahagu-n_orig

1 Like

Venstresiden både i Skandinavia og i de fleste andre land, er vidåpne for postmodernistisk marxist-feministisk ideologi.
Det betyr at rasisme ikke lenger er en relevant kategori, men underlagt spillet om makt, makt og bare makt. Alt annet er sosiale konstruksjoner som bare tjener det hvite maskuline patriarkatet, og som sådant irrelevant som politisk innhold.
Det merkelige er, at mange på venstresiden slutter seg til produktene av disse maksimene, uten at de ser ut til å forstå dybden i hva de slutter seg til.

Postmoderninsmen, slik den forekommer i USA og Canada er tilsynelatende marxistisk, men kjører for fullt som de endelige forsvarere av utsatte grupper, som transpersoner og andre i LGB-kategoriene, og dertil de undertrykte “rasifiserte”.
Problemet er at det er en ren maktkamp, der de ser for seg at de skal overta makten i verden, men uten å endre økonomiske eller sosiale realiteter, bare overta dem.

Galskap? Jeg stemmer ja. Dette er ikke venstre-politikk, men heller fascisme.
(Fascismen var jo også i utgangspunktet en venstre-politisk greie, vi skal ikke glemme det, helt.)

Jan Guillou er en av mine store helter, og selv ikke lite av en gammel-raddis.

Den der var god: Ei svart dame fant ut at hvite er grovt overrepresentert i engelske nasjonalparker (90% av de som besøker nasjonalparkene er hvite). Så hu starter ei turistforening for svarte i rein protest. Bra!
Hva dette har å gjøre hos WEF fikk jeg derimot ikke helt med meg.

1 Like

Rasisme er overalt. Spesielt i buskene.

Skjønte poenget da jeg leste kommentarene i Tweeten. Leste ikke tittelen på artikkelen fra WEF godt nok. Fascinerende.

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.