Nyheter MDTV Forum Om Doner

Italiensk ekspert: en merkelig lungebetennelse ble oppdaget i Lombardia i november 2019

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/03/italiensk-ekspert-en-merkelig-lungebetennelse-ble-oppdaget-i-lombardia-i-november-2019/

Giuseppe Remuzzi, som er direktør for Istituto di ricerche farmacologiche Mario Negri, sier til National Public Radio i USA at det fantes et virus som ga «en merkelig lungebetennelse» i Lombardia i Nord-Italia allerede i november 2019. Remuzzi sier at italienske leger hadde oppdaget noen uvanlige former for alvorlig lungebetennelse spesielt blant gamle mennesker. Dette…

2 Likes

Kan denne uttallelsen fra Remuzzi belegges med en mer sikker kildetilvisning?

1 Like

Når Russiske militæreksperter i anti-virologi er på vej til Italien, indikerer det jo at Rusland forlængst har forstået, at Covid 19 er et led i neo-nazismens biologiske krigsførelse.
Og det er jo dét håb, Italien og verden kan klynge sig til.
Hvorfor der så er en speciel høj koncentration af Covid 19 vira, netop i Nord-Italien, efter at det primært brød ud i Kina (Wuhan) skal der ikke her spekuleres i,men det har jo sin forklaring.
Når verden specielt kan klynge sit håb til Russisk sær-ekspertise vedr. B-våben, og konkret bekæmpelse af Covid 19 virus, skyldes det jo, at Rusland/Sovjet hurtigt formåede at udvikle afskrækkelses-modtræk til neo-nazismens A- og C. våben.

Ikke helt samme sak, men denne peker litt i samme retning. Her foreslås det imidlertid midten av januar:

De som hevder at Coronachan var løs i Italia i november, kan ikke matematikk.

Etter å ha sett hvor fort viruset spres over HELE verden, så kan man med sikkerhet si at spredningen startet i Wuhan i Kina.

Fordi der er det hauger med kinesere, en annen ting Kommunistkinas bestevenn Steigan ikke vil fortelle leserne sine.

De som hevder at Coronachan var løs i Italia i november, kan ikke matematikk.

Etter å ha sett hvor fort viruset spres over HELE verden, så kan man med sikkerhet si at spredningen startet i Wuhan i Kina.

1584646694488

Nord-Italia har direktefly til Kina, fordi mange kinesere jobber i Italia med å sy luksusvarer med “Made in Italy” merkelappen.

Hovedårsaken til at Lombardia ble truffet så hard, er imidlertid at Vesten tok avgjørelsen om å smitte alle i kontrollerte former, og da ble det ikke gjort noen seriøse forsøk på å forhindre at smitten kom inn i Vesten. Når Coronachan er ferdig med herjingene sine, så kan man regne seg ut til når de første tilellene dukket opp i Lombardia.

1 Like

Nei. Det nok for å hjelpe, men mest for å lære hvordan det vil se ut i Russland om noen uker, da Russland kjører samme strategi som Vesten. Om man ikke tror at man kan stoppe Kinaviruset, så er det nest beste å forsøke seg på en optimal smittespredning.

Det som er litt merkelig er at dette viruset ser ut il å være mer dødelig i vesten enn i “utbryterrepublikken” Kina. I Italia har viruset nå en dødelighet på 9,3% mens i Kina er det på 4%.

Tallenes tale:

  1. Italia = 9,3%
  2. Iran = 7,8%
  3. Spania = 6,1%
  4. England = 4,9%
  5. Nederland = 4,3%
  6. Frankrike = 4,2%
  7. Kina = 4,0%

At dødeligheten vi ser så langt varierer så mye, er først og fremst et resultat av hvor mange og hvem man tester. Tester man eksempelvis bare de som har alvorlige symptomer som i Italia, blir dødprosenten veldig høy. Tyskland er vel det vestlige landet som tester bredest, og de har den laveste dødsraten.

Kina lyver forøvrig, så tallene deres kan man ikke stole på.

De vestlige myndighetene er tatt i løgn, gang på gang, så hvorfor skal vi stole mer på dem enn på Kina?

Fordi det ikke er informasjonskontroll i Vesten, og det setter grenser for hvor mye og hvordan vestlige myndigheter kan lyve.

Lyving må også koordineres mellom land, og siden vestlige styresmakter vet dette, så lyver man ikke om ting som de lett kan avsløres å lyve bevisst om. I Vesten får vi varianten, vi visste ikke, vi var naive og ingen kunne forutsett typen av løgner.

Så det finnes ikke sensur og informasjonskontroll i vesten? :laughing: :rofl:

Hva tror du Julian Assange og Edward Snowden mener om dette?

Den vestlige sensur/informasjonkontrollen er veldig avansert og utspekulert, og på dette området ligger vi lysår foran Russland og Kina.

Det samme som meg.

De kinesiske vesjonene av Julian Assange og Edward Snowden omtales ikke i kinesisk media.

Når Kina får en ny oppblomstring av Kinaviruset når de åpner opp fra karantene, så vil de skylde på Vesten, og befolkningen vil ikke få høre en annen versjon.

Jeg forstår ikke denne lojaliteten til Kina som dere har.

Forskjellige ting sensureres i Kina og i Vesten, og untrykkelsesapparatet her er outsourcet, mens det i Kina er sentralisert. I Vesten er det i hovedsak nasjonalister som sensureres, mens det i Kina er informasjon som sår tvil om at myndighetene har rett som er forbudt.

Og dette tror du på? Har ikke du, mer enn noen andre, beskyldt vestlige myndigheter for falsk propaganda angående nazistenes krigsforbrytelser og Holocaust?

Har ingen lojalitet til Kina, men foreløping ligger de langt bak vesten i antall krigsløgner og imperialistiske kriger.

Alle som er en trussel mot det bestående systemet sensureres, både i øst og vest.

1 Like

Jo. men det er ikke mye annet du blir fengslet for i Vesten, og i Norge er det ennå lov å benekte holocaust-religionen. Vi som ikke tror på myten om de uskyldige jødene som ble gasset og kremert i Auschwitz, trekker også på smilebåndet oppi tragedien over kremasjonskøene i Lombardia.
holohoax
OY VEY! MAKE IT GO FASTER!

Det er det ingen som tror på, etterhvert som vi får våre egne tall om hvordan Kinaviruset oppfører seg. Videre så er ikke spørmålet om hvem som har kriget mest, men om Kina har fortalt sannheten om hvor mange smittede og hvor mange døde det var i Wuhan.

Så du er enig i at det er forklaringen til at sosialister ikke sensureres i Vesten? Kanskje strategien heller er å få dere til å mene helt tullete ting ved at kjettere utstøtes fra de gode sosialisters rekker, så det ikke er noen fare for at flertallet skal høre på dere?

Sosialismen er den største trusselen til det bestående systemet, og dette vet den kapitalistiske eliten veldig godt. Sensuren og kampen mot sosialismen foregår på alle tenkelige plan.

Og merk deg dette:
Den kapitalistiske globaliseringa handler om overnasjonalitet, fri bevegelse av kapital, arbeidskraft, varer og tjenester.

For sosialister er imidlertid nasjonalt sjølstyre og internasjonalisme to sider av samme sak, de utelukker ikke, men forutsetter hverandre.

Takk! Men det var jo ikke så veldig mye fakta i den.

Men dere senureres ikke i Vesten. Hva befolkningen ser er sosialister som sensurerer og jobber for at folk skal miste jobben, og de som protesterer glimrer med sitt fravær. Hvorfor er det slik?

Dette er noe dere forteller hverandre, men det befolkningen ser er at sosialister støtter masseinnvandring til hvite land samtidig som de dekker over problemene etnisk mangfold skaper. . Så lenge dere ikke rydder opp i egne rekker, fordi en enhetlig front mot kapitalismen er det viktige, så vil ikke sosialismen være noen trussel mot det bestående.

Jeg hadde gjerne visst når og hvor og i hvilken sammenheng Walter Ricciardi sa dette: «En revaluering utført av det nasjonale helseinstituttet sier at bare 12% av dødsfallene skyldes koronaviruset, mens 88% har dødd av andre årsaker.»

1 Like

Nå må du slutte å prate tull, sosialistene sensureres, nasjonalistene/nazistene ler alle av, bortsett fra jødene da. Og taletid i media får de som fremmer globalisering, identitetspolitikk, klimakrise, krig og annet snacks for eliten.

Tror de fleste forstår at stor innvandring over kort tid skaper problemer, men for noen partier er masseinnvandringa prioritert så høyt at de gir faen i problemene, og hvorfor det er slik må du spørre de enkelte partiene om.