Nyheter MDTV Forum Om Doner

Italias verste økonomiske krise siden andre verdenskrig

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/09/italias-verste-okonomiske-krise-siden-andre-verdenskrig/

Gjennom stengninga av Italia i forbindelse med koronaepidemien har regjeringa til Giuseppe Conte utløst den verste økonomiske krisa i Italia siden andre verdenskrig. Landet har tapt rundt 50 milliarder euro, over 500 milliarder kroner, på et halvt år. I andre kvartal 2020 falt bruttonasjonalproduktet med 12,4 prosent fra første kvartal og med 17,3 prosent i…

3 Likes

Godt å ha noe å skylde på, men ikke gå til Steigan for økonomi-forståelse. Det skjønner han lite og ingenting av. Det viser vinklinga på denne kampanjen.

1 Like

https://aip.scitation.org/doi/10.1063/5.0022968

Historien om at det er koronaviruset som er årsaken til den økonomiske krisen er løgn, den kommer fra de korrupte elitene som er den egentlige årsaken til den økonomiske krisen. Etter forrige krise i 2008 fortsatte de bare som om ingenting hadde skjedd, og resultatet av det er det vi opplever nå.
Alle økonomiske krisers mor.
Dette burde være noe alle som bryr seg om velferden til folket har kunnskap om.
Hvorfor gjentar Steigan løgnene til den korrupte eliten i sine artikler? Har han virkelig så lite kunnskap om økonomi og økonomisk historie?

2 Likes

Som at ingen ting hadde skjedd, er vel ikke helt riktig, da de omprogrammerte venstresiden til å dumpe økonomisk klassekamp slik at de nye undertrykkerne ble den hvite arbeiderklassen.
occupy

Rødt, SV og LO mener i dag det er rett med voldsbruk mot den hvite arbeiderklassen som ikke ønsker flere lønnsdumpende og skatte og boligprisøkende muslimer, mens de samarbeider med megarikinger og internasjonale giganter som Amazon, Facebook, Google ol.

2 Likes

Hvilken løgn? Kanskje “koronnatiltakene” burde stått i anførsel - ellers har Steigan understreka det samme som deg. Målsettinga med tiltaka er å utjevne skjevheten i kjøpekraft mellom landa, slik at alt kan kostes under EU - med en felles valuta. Norge er ei lita nøtt å knekke - siden oljefondet (vår respirator) har så sterk global markedsposisjon. NHO har etter fremlagt rapport synliggjort hvilke tiltak som må settes inn for å knekke velferdsstaten Norge.

1 Like

Økonomiske kriser bygges opp over tid, Steigan vinkler det dithen at denne økonomiske krisen er igangsatt av nedstengingene.
Dermed tar han bort fokuset fra de som egentlig er skyldig, nemlig aksjemeglere og bankfolk. https://hangthebankers.com/

1 Like

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.