Nyheter MDTV Forum Om Doner

Italia har ingen framtid i eurosonen

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/04/italia-har-ingen-framtid-i-eurosonen/

Italia har vært medlem av eurosonen fra begynnelsen. Det har vært til stor skade for landet. Økonomien har stagnert og landet har tapt i konkurransen med Tyskland. Siden Italia ikke har egen valuta har man heller ikke kunnet devaluere for å øke markedsandeler. Det kunne ikke gå annerledes. Under kapitalismen vil handelen mellom et teknologisk…

2 Likes

Det er ufattelig at en person som Steigan, med sin nære kontakt med Italias grasrot, ikke forstår den økonomiske utvikling i Italia. Hvis han hadde vært edruelig og skaffet seg oversikt over økonomiske overføring innad i EU, EU-støtte til industrielle investeringer, samt bistand til det sosiale og kulturelle liv i Italia i mange år, så hadde han blitt skamfull over å sette fram påstand om at Italia har tapt på å være EU-medlem.

Ingen kan være surmaget som du kan, Olaf - det skal du ha!
Edruelig - ROFL.

Det utgis nå graderte politidokumenter i Frankrike om at ordensmakten venter seg en revolte - et degaiste opprør - som tar sikte på å velte regjeringen Macron og endevende landet.
Det er jo en rekke skribenter og forfattere som har skrevet om dette i flere år. Michel Houellbecq ble fordrevet fra landet av den grunn. Og i 2019 kom Laurent Obertones bok “Gerilja” som er en presis beskrivelse av det som nå skjer i Nanterre,Villeneuve,Aulnay og Saint-Denis.
Kaster man et blikk på videoene ser en jo fort at opprørene har paramilitære dimensjoner for banlieune har lagret opp med nyttårsaften-raketter som de sikter på politiet med. Slike raketter kan være farlige våpen og nesten alle politikorpsene i Europa nå spiser piller for soving og nerver og drekker til gangs. Det er for tida en helvetes jobb,det samme for fengselsbetjenter.
Så når Pål helt riktig her varsler dype turbulenser for Italia er det ingen grunn til å tro at det blir noe bedre i Frankrike. Den borgerkrigen som Houellbecq og andre har skildret i romaner kan komme allerede i løpet av 2020.
Kanskje en jobb for Jan Bøhler å komme med noen oppskrifter på hvordan dette skal løses?

Italias underkastelse for EU og finanskapitalen har ikke bare vært et mareritt sett med økonomiske øyne, folket fikk virkelig se hva EU sto for under epedemien og strabasene som fulgte med.
Svaret er helt klart at EU er ikke verdt en jævla dritt, EU er tvers i gjennom søppel! Og representantene som ikke er valgt av noen er også søppel! Verdiløst avskum!

Det er vel en naturlig kommentar fra deg når du vil kommentere noe du ikke har peiling på. Men jeg har ikke til hensikt å belære deg. Å trenge gjennom ditt skjold av indoktrinerthet. klarer selv ikke den dyktigste psykolog.

Er det dette du tenker på her ?
https://ec.europa.eu/info/strategy/priorities-2019-2024/european-green-deal_en
https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/en/ip_20_17

Nei. Dette er bare planer for noe som ble drøftet / vedtatt i 2019 (?)
Det jeg sikter til er at Italia opp gjennom hele EEC / EU-perioden har mottatt regional støtte fra lokomotivene Tyskland, England og Frankrike. Uten denne støtten hadde I talia i dag vært et særdeles fattig land, styrt av mafiaen. I dag har mafiaen heldigvis en mer marginal “impact” på Italias økonomi, takket være demokratiseringspolitikken i EU.
Men skjeling til historien passer dårlig for anti.globalistene og ultranasjonalistene.

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.