Nyheter MDTV Forum Om Doner

Israel truer med å myrde Assad

Originalt publisert på https://steigan.no/2018/05/israel-truer-med-a-myrde-assad/

En israelsk minister truet 7. mai 2018 med at Israel kan komme til å myrde Syrias president Bashar al-Assad hvis han ikke hindrer Iran i å rette angrep mot Israel fra syrisk territorium. Uttalelsen kom etter at Israels regjering hadde hevdet at Iran planlegger angrep på Istael. Det var Yuval Steinitz, som er minister for…

2 Likes

USA forbereder seg på utvidelse av konflikten i Syria.
http://en.farsnews.com/newstext.aspx?nn=13970217001533

1 Like

U.S. embassy in Jerusalem to open in one week.
How on earth did the embassy get put in place that fast?
Why would there be no pictures of it anywhere?
Thanks to Jim Stone:
http://82.221.129.208/.yx0.html

1 Like

Det er opplagt at israelerne pønsker på noe nytt f…skap for tiden. De oppgir at iranerne har en massiv troppeoppbygging i Syria samtidig som de åpner opp scheltere på Golan. Snart er vel storkrigen i gang? Muligens missilangrep mot en kolonne med kjøretøyer. Det blir nok ennå flere bøssebærere og tv aksjoner her hjemme da?

Selvfølgelig har Iran ulike planer om hvordan et eventuelt angrep mot staten Israel skal kunne utføres. Iran har dette trolig mot samtlige nasjoner i midt-Østen. Dette er ikke noe unikt. Staten Israel har det også, samt også mot Europa. USA har det mot en rekke nasjoner rundt i verden, akkurat som Russland og Kina har det. De tre sistnevnte har også angrep mot Skandinavia blant sine planer. Men planer betyr ikke iverksettelse. Det er to ulike ting, At Iran alene noen gang kommer til å angripe staten Israel er svært lite sannsynlig. Det vil koste langt mer enn det smaker. Men med alliansepartnere, som Kina og Russland, kan dette skje. Det er ganske mange folk/nasjoner/regjeringer rundt i verden som begynner å bli mektig lei av Askenazi-jødene og Khazar-jødene i staten Israel, og Bibelen profeterer at det skal bli krig i Megiddo-dalen (Har-Megiddon eller Armageddon på norsk).