Nyheter MDTV Forum Om Doner

Israel spionerer på og svartelister amerikanske pro-palestinske aktivister


#1

Originalt publisert på https://steigan.no/2018/09/israel-spionerer-pa-og-svartelister-amerikanske-pro-palestinske-aktivister/

Av Øyvind Andresen. Pro-israelske grupper i USA driver omfattende kartlegging og spionasje retta mot pro-palestinsk aktivister med formål å sverte og mobbe dem slik at de blant annet ikke får jobb. Dette skjer med direkte støtte fra staten Israel. Tv-kanalen Al-Jazeera, stasjonert i Qatar, laga en dokumentar om dette i fire deler. Dokumentaren ble stoppa…


#2

Det er ikke kun Amerikanske pro Palestina aktivister som blir fulgt. Også Norske pro Palestina aktivister blir fulgt og hundset med. Det jeg lurer på er hvor stor nøyaktig propaganda maskin de egentlig har. I USA er det Pamela Geller som sender ut sin flokk til å trakassere sivile. Vi har MIFF som driver med den slags. GB har Tommy Robinson. Det virker som om det finnes slikt i all verdens små kroker. Mens de driver å trakassere er målene som har blitt utsett av dem hjelpeløse. Hvor er lovene som skal beskytte hverdagsfolk?


#3

Du har selvsagt helt rett. Dette foregår overalt. Dokumentaren avslører forholdene i USA. Det oppsiktsvekkende her er også at amerikanske myndigheter lar en fremmed nasjon drive spionasje mot USAs egne borgere på sitt eget territorium. Men det er kanskje ikke så oppsiktsvekkende likevel når vi den fremmede nasjonen heter Israel. De er hevet over alle lover.


#4

USA har en fri presse. Derfor kommer det mye frem der. Synes du det er bra?

Russland har ikke en fri presse. Derfor kommer det ikke så mye frem der. Synes du det er bra?

Tror du at USA avlytter hele verden på internett, mens russiske spioner bare leser utenlandske aviser?

I russland kan de ingenting om internett. De er bare dumme, bortsett fra når det kommer til valg i USA. Da er de plutselig veldig flinke!

Nei, den logikken må du gå lengere nord enn Nordpolen med…


#5

En uhellig allianse, om det noensinne var noen. På den annen side er det de som hevder at dette er en plan, klekket ut av KGB. Selv holder jeg en knapp på han som ingen lenger trur på.


#6

Det er da noen som trur, men du har vel en velutviklet sans for satire, saa her er det litt satirisk musikk .Tror i alle fall det er satire.
Noen syns den var morsom paa derimot.no