Nyheter MDTV Forum Om Doner

– Israel fører en kurs mot katastrofe også for seg selv


#1

Originalt publisert på https://steigan.no/2018/05/israel-forer-en-kurs-mot-katastrofe-ogsa-for-seg-selv/

Israels politikk får store deler av verden til å vende seg mot dem, advarer tidligere statsminister Kåre Willoch. Behandlingen av menneskene i Gaza har vært en katastrofe i lang tid, sier han. Det er Dagsavisen som skriver dette. Avisa skriver videre: – Israels oppførsel får ikke bare arabiske folk og stater til å gå mot…


#2

Israel, med sin enorme økonomiske og politiske makt, kombinert med sin religiøse overbevisning forankret i Talmud, at de er resten av Verden overlegne, er en katastrofe for Verden.

Mellom 200 og 250 millioner mennesker, mange av dem ikke Zionistiske Jøder ble tatt av dage i perioden 1900 - 2000, der Zionistiske Jøder må bære mye av ansvaret.

Det er nå, etter min mening, på tide å ta et oppgjør med denne ubehagelige sannheten.
I denne forbindelse bør første skritt være, å reversere lovgivningen som begrenser muligheten for å debattere hva som egentlig skjedde i forbindelse med Holocaust, og avvikle meningsløse ord som “anti-Semitisme”, hvis eneste funksjon er å drepe en hver saklig debatt.


#3

Het enig. Jeg hadde lenge unngått å dykke ned i Holocaust-materien, men til slutt måtte jeg. Kort oppsummert: Konsentrasjonsleirene var arbeids-leiere (slave-leiere), ikke “utrydningsleiere”, ingen ble gasset ihjel (for å bli avrettet, men trolig noen i forbindelse med eksperimentering), ca 600.000 jøder døde (ikke 6 millioner), og de aller aller fleste døde av sult, underernæring eller sykdom, ikke pga vilje, men fordi Tyskland manglet mat, leger og medisiner, og prioriterte soldater og de utenfor leirene.


#4

Samme her.

Kort resumé om leirene, finnes i denne linken.
Men, tillater meg en liten advarsel.
“Once you go black - there is no going back”.


#5

Sidan det reelle talet på omkomne i leirane, og då meinar eg samtlege KZ`ar over heile det tyske riket, er om lag 12 millionar, er det og rekna med av helvta av dei som strauk med ikkje var jødar, men andre ulike etniske grupper, i tillegg til mentalt avvikande, homofile og politiske dissidentar. Den andre helvta - det var dei omdiskuterte seks millionane, og det var sjølvsagt ingen vitne som kom attende etter ein omgang med blåsyregass. På den andre sida er dette dokumentert, så ingen fare.


#6

Sludder og kosherpølsevev. Selvfølgelig var det seks millioner. Det er faktisk alltid og til enhver tid seks millioner jøder som enten nettopp har blitt myrdet eller står for tur til å bli det hvert øyeblikk. Alltid!

Bare sjekk selv:


#7

Anbefaler alle leger og tannleger å kjøre denne videosnutten på venterommet for sine pasienter.
På skoler og universiteter er den neppe aktuell.
Ei heller i lunchrommet på Stortinget, eller NRK.


#8

Her er synspunkter som tar sikte på å tilbakevise påstandene i “HOLOCAUST DEPROGRAMMING COURSE”.
Kan ikke vurdere sannhetsgehalten, men tar dette som en bekreftelse på, at vi trenger en seriøs debatt av hva som egentlig er tilfelle.
Men, først må lovgivningen endres, slik at en slik debatt ikke blir hindret av særskilte lover vedrørende “Holocaust-fornektelse” og “Anti-Semittisme”.


#9

En bør kunne stille spørsmålet:- hva så om Holocaust myten er sann?
Skal en etnisk gruppe som bare utgjør 0,2 % av verdens befolkning kunne inneha en så ubegripelig konsentrasjon av makt uten at det er lov å stille spørsmål om det?
Når denne lille etniske gruppen eier, enten ved direkte eierskap eller aksjemajoritet så godt som alle banker og finansinstitusjoner, forsikringsselskap, presse og media også på Internett med søkemotorer og sosiale medier, telekommunikasjonsselskaper, energisektoren, krigsvåpenindustrien, den farmasøytiske industrien, matvareindustrien, drikkevannskilder og vannverk, kontrollerer børsen for basisvarer og spekulerer i mat, eiendomsmarkedet etc i det meste av verden?
Når de fleste eierne av de forskjellige selskapene har samme etnisitet, kan en ikke kunne stille spørsmål om denne lille etniske gruppen er tribal og opptrer som en hive? Hva så om Holocaust er riktig, skal ikke dette kunne diskuteres? Gjelder ikke antimonopol lover, antikartell lover og antitrust lover for denne gruppen?

Når denne gruppen som bare utgjør 0,2% av verdens befolkning også har sine folk ikke bare i prominente politiske posisjoner i de rikeste landene med de største krigsmaskinene, men også i overnasjonale organer som FN og EU, hva så om Holocaust fant sted, skal ikke dette kunne debatteres?

Påvirkningsmakten som ligger i at 0,2% av verdens befolkning har eierskap av hovedstrømspresse og medier, forlag, tv-stasjoner, med sosiale medier som omgir unge fra de slår på mobilen, pc,en eller tv’en om morgenen med et nyhetsbilde diktert av eiene. Nå er også den største søkemotoren Google ikke bare en plattform for spredning av egne tanker og kunne lese andres tanker og annen informasjon, den er også blitt et sensurorgan og overvåkningsorgan sammen med Facebook.

Hva så om Holocaust fant sted, skal ikke denne nærmest ufattelige konsentrasjonen av makt gjennom eierskapsmakt, politisk makt og påvirkningsmakt hos kun 0,2% av verdens befolkning kunne diskuteres? Bekvemt for dem at etter 1945 har alle som har stilt spørsmål om dette, blitt beskyldt for å prøve å spre jødehat og antisemittisme eller blitt beskyldt for å være Nazist, slikt får folk til å tie.


#10

Seks millioner er et svært betydningsfullt tall for kabbalistiske jøder. Det er også tallet 666, som også går igjen i den såkalte David-stjernen, som ikke har noe med David å gjøre, men den frafalne sønnen Salomo med de 666 talentene. http://christianitybeliefs.org/end-times-deceptions/the-star-of-david-deception/

Det er også viktig å huske på at zionismen hadde liten oppslutning blandt europeiske jøder før annen verdenskrig (under 10 prosent). De måtte rett og slett tvinges ut av hjemmene sine, og skremmes ut av Europa. For å jage orientalske jøder hjemmefra, ble terror tatt i bruk, og det har fulgt dem siden.

De dominerer media, gjennom eierskap og eksponering, de har kontroll med den fleste store banker, og ikke minst New York Fed - som er hovedsete for Federal Reserve, med Washington som filial.

Var det Voltaire som sa at for å vite hvem som egentlig styrer, må du se på hvem du ikke får kritisere?

I Tyskland sitter gamle damer i fengsel for å ha uttalt tvil om det seks millioner store brenn-offeret som ga dem staten Israel. I Stor-Britannia blir politikere dratt for retten, og den “fornærmede” får polti-beskyttelse for
utsagn som ingen uskyldig person ville ha blitt fornærmet over.

Det som er ironisk er at Israels viktigste støttespiller er den store gruppen tilbedere av Pentagon-jesus som har fått sitt bibel-syn fra amerikanske TV-predikanter. De har fått det for seg at jødenen skal bli nærmest utslettet av muslimene, mens de selv skal sitte i skyene og gotte seg sammen med guden sin. Derfor heier de på så godt de kan. Zionistene på sin side lever under forestillingen om at når den messias DE vil kjenne, kommer, vil alle verdens folk bli deres slaver. Og så har vi wahabiene da, om ikke alt var galt nok fra før.

Enda mer ironisk blir det når en vet at jødene i beste fall er en tolvte-del av Israel, og at nasjonen Israel - i følge Bibelen bare eksisterte i litt over sytti år. Som straff for sin kvinnegalskap, mistet Salomos ætt herredømmet over ti av Israels stammer.


#11

Det er sikkert mange som har sett denne videoen av Monica Schaefer, men, vel, det skader ikke å se den en gang til.

Sorry Mom, I was wrong about the Holocaust:


#12

Monika Schaefer nevner de nord-amerikanske urbefolkningene i innledningen sin. Nå ser hun ut som en gammel indianerkvinne selv. :slightly_smiling_face:


#13

Ja, dette har jo vist seg å begynne å se ut som en lei tendens hvor enn stjernen raver.:slightly_smiling_face:

Great Seal of the United States 1782.


#14

Dersom hele dette “katastrofekjøret” bare er forspill til Armageddon og tusenårsriket, så er det vel forståelig at Israel kjører veien videre?


#15

Flere av “the founding fathers” var frimurere, og de hviler tung på kabbala og annen mystisisme.


#16

Da har de ikke noe valg, siden det er forutbestemt. Nå er det ikke alle kristne som går for denne tolkningen, men de som har den amerikanske presidentes øre, er overbeviste dispensjonalister, som det så smukt kalles.
Dispensjonalister tror at jødene ikke trenger å overbevises om at deres messias alt har vært her, men at de bare behøver å bøye seg for den kongeversjonen som kommer tilbake.
Dette er stikk i strid med hva jeg leser ut av Det nye testamentet, og jeg er ikke alene - alle kristne før 1850 er enige med meg. Hva som har skjedd er litt for mye å gå inn på her, men jeg legger ved en lenke til den mest sannsynlige og historisk riktige tolkningen: https://biblicisminstitute.wordpress.com/church-reform/


#17

" - alle kristne før 1850 er enige med meg."

Du verden. Jeg trodde de alle var døde.
Ja, ja. En lærer så lenge en har lever.