Nyheter MDTV Forum Om Doner

Israel bomber pressesenter i Gaza

Originalt publisert på https://steigan.no/2018/11/israel-bomber-pressesenter-i-gaza/

Israelske fly har bombet bygningen til Al Aqsa TV i Gaza, skriver al-Jazeera på sine nettsider. Angrepet kom etter en serie med rakettutskytinger fra Gaz mot mål i Israel. De fleste av de 300 rakettene fra Gaza ble skutt ned av Israels Iron Dome-system, skriver nettavisa. Minst tre palestinere ble drept under de israelske angrepene…

Når de fra Gaza, skyter flere hundre raketter mot Israel, må de vel forvente et motangrep?

Israel er veldig spesifikke og nøyaktige. De angriper utskytningsramper. Er ikke det lovlig?

Når Palestinere utskyter raketter fra tett befolkede områder, er det de som begår en krigsforbrytelse!

Jeg husker en sak, da Mads Gilbert jobbet ved sykehuset i Gaza. Det var et sykehus der, og Hamas hadde sitt hovedkvater rett under. Så kom det en uerfaren journalist fra Polen og sa “Var det ingen som så de rakettene som ble skutt ut rett utenefor sykehuset?”. Nei. det var det ingen som hadde sett!..Vel, hun har ingen jobb lenger som journalist!

Da vi vant WW2, bombet vi Tyskland sønder og sammen. Det var det som måtte til. Hvorfor klager vi da på Israel? Har vi noe god samvittighet her?

Så ser vi i dag at det kommer mange muslimske innvandrere. Det er helt greit. Så ser vi også at de lager mye trøbbel. Det synes jeg ikke er greit. Vi må ta kontroll og forsvare vår kultur! Når de kommer her, må de innrette seg etter vår kultur. Hvis ikke de vil, ja da får de heller reise hjem igjen. Er ikke det rettferdig da?

Jeg er tidligere militær. Jeg vet vet hvordan vi kan forsvare landet vårt. I dag har vi ikke muligheter til det!

Jeg kan tenke litt. Det gjør jo som kjent vondt! Vi er i dag på samme stadiget som på 30-tallet. Hva forteller det deg?

Det var Israel som brøt våpenhvilen, ved å sende under-cover-agenter inn i Gaza. Det er noen som mener at dette var musa som danset på bordet, mens sjefen var i Paris.