Nyheter MDTV Forum Om Doner

IS takker Gud for drapet på Soleimani

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/01/is-takker-gud-for-drapet-pa-soleimani/

Den islamske staten, IS, uttrykker sterk glede over president Donald Trumps drap på general Qassem Soleimani og de ni andre iranske og irakiske lederne. Dette skriver BBC. I uttalelsen fra IS som er gjengitt i organisasjonens avis al-Naba heter det at Soleimanis død var en himmelsk handling som er til stor fordel for jihadistene. Uttalelsen…

3 Likes

Ja, tenker nok at bandittene er takknemlig for at de store bandittene drepte karen som visste å hanskes med dem

2 Likes

Ja, hadde han klart å få til fred mellom Saudi-Arabia og Jemen, så ville ikke det ha vært bra for dem eller deres oppdragsgivere i Israel.

2 Likes

Jeg er sjeleglad for at vi akkurat nå har Steigan.no
Propagandaen i MSM er formidabel , og det trengst et uavhenig media !

3 Likes

Vet ikke om andre har nevnt BBC dokumentaren på NRK om Soleimani https://tv.nrk.no/program/KOID23005019
Der forteller kurderne at det var iranerne som kom dem til unnsetning først, både med våpen og soldater.

2 Likes

Nei har faktisk ikke sett det. Tusen takk for at du deler :heart:

2 Likes

Det er kun IS, Al Qaeda og BT som jubler over mordet på Solimani.

Trump forsvarte seg med at i Idlib så feiret folk drapet i gatene … æææ… i Idlib er det Al Qaeda som styrer og klart de danser av glede.
14 april bombet han Syria som hevn for at Al Qaeda faket et gassangrep.

Alt som gjøres fra USA er alltid direkte støtte til IS og terroristene … noe kaller det kanskje tilfeldigheter, men det er nøye planlagt.

I Ghanisan grunnla de Taliban og utsyrte dem med avanserte stinger raketter., så ble denne gjengene brukt i Jugoslavia på muslimene side, men det var så brutale og ondskapsfulle at muslimene i Bosnia krevde at NATO hentet dem ut igjen og fraktet dem bort.

I Benghazi plasserte britiske SAS soldater ut bildekk i gatene som de satte fyr på for så å legge seg på hustak med sniper rifler og plukke Libyske politi og soldater som kom til, i fake news media til dypstaten ble det til at Gadafi angriper sitt eget folk, så bombet Norge terroristene frem som i Syria, verdene beste land å bo i ble forvandlet til verden verste land å bo i tillegg til å åpne Afrikas port mot Europa. En forbrytelse som får holocaust til å blekne i sammenligning.

Det er bare tidsspørsmål før dypstaten setter inn proxy terrorist armeene sine mot Europeiske land for å fremme sin agenda. alt er lov så lenge det tjener saken og så lenge de kontrollerer informasjonskanalene så vil uansett alltid 80-90% bli lurt trill rundt.

Angående CNN så sier de også at det var Solimani selv som forhindret at IS tok over Bagdad da de var på fremmarsj.

Trump og det hvite hus sier derimot nå at det var Solimani personlig som sto bak 9/11.

3 Likes

Endelig én, der kan lægge 2+2 sammen!

1 Like