Nyheter MDTV Forum Om Doner

IS-leir i Syria stappfull av våpen fra USA

Originalt publisert på https://steigan.no/2018/11/is-leir-i-syria-stappfull-av-vapen-fra-usa/

Den syriske hæren erobret en IS-leir i al-Mayadeen i Deir Ezzor-området 1. november 2018. Der fant de store mengder USA-produserte våpen og ammunisjon. Dette melder Al Masdar News. I våpenlageret fant man blant annet 450.000 maskingeværpatroner. USA har angivelig ført en krig mot Den islamske staten i Syria siden 2014. Men i virkeligheten har dette…

3 Likes

Og nå dukker sannelig IS opp blant uighurene i Kina også, gitt. Tilfeldigvis utrustet med amerikanske våpen og ammunisjon denne gangen også. Det er nesten så USA & Co. må rykke inn i Kina for å “slåss” mot IS der også. Snart.

3 Likes

IS dukker opp hos alle som misliker USA. Hvem iscenesetter disse selvmordangrepene IS angivelig står bak, som det i Bagdad i dag? Nrk-txt-gammelmedia skrev i går at USA har angrepet IS i Syria og det uten drepte og sårede. Har vi ikke hørt dette i mange nok år snart? Det verste er at det virker ennå.

1 Like

Vi hører også at EU skal sette i gang et storstilt hjelpearbeid for noen angivelige “flyktninger” i Syria på grensa til Jordan. Er det terroristene våre igjen som skal få?