Nyheter MDTV Forum Om Doner

Irakiske ledere fordømmer Donald Trumps besøk

Originalt publisert på https://steigan.no/2018/12/irakiske-ledere-fordommer-donald-trumps-besok/

President Donald Trump har vært på en lynvistt for å besøke USAs tropper i landet. Som kjent har Trump gitt ordre til å trekke USAs tropper ut av Syria, sjøl om det foreløpig ikke er dokumentert at dette er i ferd med å skje. I Irak brukte han anledningen til å si at USA vil…

2 Likes

The U.S. is officially fighting undeclared wars in seven countries, according to the White House’s latest war report, known as the “Report on the Legal and Policy Frameworks Guiding the United States’ Military Force and Related National Security Operations,” the unclassified portion admits the USA has ongoing wars in Afghanistan, Iraq, Syria, Yemen, Somalia, Libya, and Niger – all under authority granted in the 2002 Authorization for the Use of Military Force to fight al-Qaeda-linked militants. Wouldn’t it be a miracle if all seven of these “official” wars ended over Christmas by order of President Trump?

  1. Når USA kan bruke krigen mot Terror som begrunnelse for stadig nye kriger, uten å blande inn kongressen, så kan Norge bombe Libya med den samme begrunnelsen, uten å blande inn Stortinget.
  2. USA er selvforsynt med olje, så de kan ved å trekke seg ut av Midtøsten legge til grunn for en Shia-Sunni krig, som vil stupe Kina for den olje de behøver for å bli den nye verdenshegemonen.
1 Like

Dette handler om noe annet, men kanskje noen er interessert i å få det med seg :
Libya i Stortinget over nyttår.
Tirsdag 08. januar ( 2019 )
Møter
Storting kl. 10:00

  1. Redegjørelse av utenriksministeren og forsvarsministeren om evaluering av Norges deltakelse i operasjonene i Libya i 2011
    https://stortinget.no/no/Hva-skjer-pa-Stortinget/Moteprogram/?yw=2019W02#primaryfilter
2 Likes

Uansett hva utenriksministeren og forsvarsministeren skulle si, så er den egentlige grunnen til at Norge bombet Libya, at Norge er medlem av NATO, og som NATO-medlem utenfor EU, gjelder det å sitte rolig i båten og gjøre hva USA vil.

Ellers så er det ikke bombingen av Libya jeg er mest forbannet over, da det gikk såpass fort at presse og politikere ikke beviselig manipulerte befolkningen, men når det gjelder Syria, så har begge grupper aktivt undertrykket motargumenter i åresvis, så det ikke skulle vokse frem folkelig motstand mot faenskapet Vesten bedrev der.

Hei. Husk alle sammen at the “newer ending war on terror” startet 11. sept 2001 i New York.
Jeg anbefaler alle å lese boken til professor Judy Wood som beskriver hva som skjedde den dagen (tårnene ble omgjort til støv i fitt fall hastighet), dette er umulig iht Newtons 3de lov uten at tårnene ble utsatt for ekstreme enrgi mengder og armert stål og betong ble på molekyl nivå omgjort til støv, uten termisk påvirkning (atom-hydrogen bombe). Dr Wood beviser at vi har denne verdens mulighet til å være fri fra PetroDollar systemet som styrer jorden.
Vi (Dr Wood) har med Fleischman og andre forskere, bevist at vi har klart finne ut av problemet free energy. Nikola Tesla var først, men hans forskning ble liggende igjen i safen på hotell rommet i New York og dessverre, feil krefter fikk tak i notatene / forskningen hans. Det er forbannet trist at kjeltringen Elon “stjal” merkenavnet og fant på noe så smart som å bruke elektromotorer (the Electric universe kan dere google), men han lurer oss med å si at vi må lagre strømmen etter at solen har gått ned i noe så primitivt som batterier. The Electric universe beviser at energien er konstant i hele universet, hele tiden (glem batterier og Hafslund for den slags skyld). Dette er et bedrag mot menneskeheten. Sjekk gjerne ut temaet Zero point energy og studer de innretningene som faktisk fungerer for private i dag. NSA tok vekk alt fokuset fra Zero Point i 1957.
www.wheredidthetowersgo.com eller www.drjudywood.com er en bra start.
Vi har fri energi og krigene mot de oljerike statene i midtøsten basert på løgner om 9/11-2001, er det største bedraget overfor mennesket og frihetsberøvelse. Alle kriger etter denne tid er kun med fokuset “war on terror and the countries that support them”. Vi risikerer å bli eliminert om vi ikke snart står frem og taler USA/NATO midt i mot.
9/11 ble utført av de selskapene som ligger fremst innen utviklingen av directed energy weapons. Det er ARA, SAIC og believe it or not, Boeing (militær produsenten siden begynnelsen av 50 tallet).
www.wheredidthetowersgo.com

Se også litt på den "uavhengige forskningen til Andrew Johnson og Richard D Hall her:
https://www.checktheevidence.com/wordpress/category/911-and-fake-terror/
https://www.richplanet.net/richp_genre_menu.php?gen=3

Mer info her: