Nyheter MDTV Forum Om Doner

Irak: USA har bare krig å tilby – Kina bygger infrastruktur

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/01/irak-usa-har-bare-krig-a-tilby-kina-bygger-infrastruktur/

Til tross for vedtak både i Iraks regjering og parlament, nekter USA å trekke sine militære styrker ut av Irak. Norge klamrer seg også fast, til tross for at de norske soldatene nå er å regne som okkupenter. Iraks statsminister Adel Abdul-Mahdi fortalte tidligere i år at Donald Trump hadde sagt til ham på telefon…

3 Likes

Noe må jo kineserne bruke alle dollarene sine på. De kan jo ikke satse på å bruke dem på import.

Du bagatelliserer hva kineserne gjør. Du har ikke store tanker om Silkeveien da.
Kineserne prøver jo å sende Egypt tilbake til steinalderen, hvilket i Egyptisk historie vil bli > 10.000 BC. Når Silkeveien er fullført vil Suez bli mer å betrakte som et museum, og Egypt vil konkurrere med Etiopia som Afrikas kriseområde?

For å sikre petrodollaren og jødiske Federal Reserve må USA kontrollere Hormuz, derfor kjem krigen mot Iran.
For vidare sikring av dollarens posisjon kjem truleg også krigen mot Kina, som vil dreie seg om øydelegging, det vil vere å vinne.
Krigen mot Russland blir kanskje mest overlatt til NATO-jens, og der er nok planen at begge partar skal tape.
Vi snakkar om taktiske atomkrigar for at Israel skal bli stort og sterkt.
Mens dette pågår skal Norge redde verdens klima med elektrisk olje og elbilar.

“taktiske atomkrigar”

Nå er norsk også blitt valgfritt fag?

Ikke glem at Putin ønsker å verne israelerne (russere alle sammen) mot sionistiske gærninger.
Framtiden for israelerne ligger i at de reiser tilbake til hjemlandet sitt … Ukraine. Krim var også hjemland, men det er opptatt.

Stolte gruvearbeidere og gruveingeniører fra Russland blir redusert til teltboere og suvenirselgere i Israel. Fattigdommen er ekstrem i Israel. Prisnivået i Israel er slikt at folk flykter til Berlin for å spare penger.

Planene til USA for midtøsten ligger i grus, mens Kineserne kommer til å gjøre regionen stabil og rikere med sin politikk. Forskjellen merkes, og vil etterhvert også anerkjennes av Selv folk her til lands.

Tror ikke det bare er Irak som føler det på denne måten. USA tilbyr krig og sanksjoner, mens Kina tilbyr handel og investeringer. Selv nære allierte av USA blir truet med sanksjoner nå. USA ser ikke ut til å bry seg lenger om du er venn eller fiende; hvis du ikke gjør som de befaler blir du straffet med sanksjoner.

Den eneste måten å løse dette problemet på er å gå utenom dollaren, og handle i egen valuta. Jeg håper flere land vil gjøre det.