Nyheter MDTV Forum Om Doner

Internt notat: FHI fraråder påbud om munnbind

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/10/internt-notat-fhi-frarader-pabud-om-munnbind/

Folkehelseinstituttet fraråder et påbud om munnbind, og mener at ulempene ved tiltaket kan være større enn gevinsten. Det viser et notat som Dagbladet omtaler her. I det interne notatet går det fram at Folkehelseinstituttet er svært skeptisk til effekten av påbud om munnbind i dagens smittesituasjon. Faktisk mener de at «med dagens epidemiologiske situasjon kan…

4 Likes

Det som listes opp bekrefter jo snarere at munnbind har svært få negative effekter om det blir riktig brukt. De som evnt får pusteproblemer hører til pasientgrupper det uansett bør gjøres unntak for. Problemet med brukte, fuktige munnbind kan løses ved at man alltid har med seg minst to. Det man feks har brukt når man tar t-banen kan man ha i en egen lomme. Skal man feks reise tilbake igjen i løpet av noen timer så tar man frem et nytt munnbind. Når man kommer hjem legger man begge til side og lar dem tørke et døgns tid. Evnt virus overlever ikke mer enn timer på den typen materiale. Det er jo heller ikke barn som står i overfylte t-banevogner tidlig om morgenen. Så det punktet er nærmest irrelevant der. Osv. Det FHI ikke nevner, derimot, det er at det stadig er så godt som umulig å få tak i de beste par variantene av munnbind som gir en helt annen grad av beskyttelse enn det man ser folk flest bruke. `

2 Likes

Sent skal synderen våkne, da progressiv politikk som virker antisosialt, fremmedgjørende og avhumaniserende, slik som den byråkratiserte likhetspolitikken, ikke er noe å klage over. Selvmordbølgen hos hvite arbeiderklassemenn har heller ikke vært noe problem før korona,.

Atomiseringen av samfunnet var i full gang før korona, og ikke heller er det noen snakk om incels, hvor 30% av unge menn i Vesten vil dø som jomfruer.

1 Like

Kan de ikke prøve lykken i de andre landene med hvit befolkning da,med fortrinnsvis noen som snakker engelsk, om de ikke vil gifte seg med en fra Thailand etc… Da tenker jeg på Australia, New Zealand, Ukraina, Russland, Polen, Sør-Afrika osv.

2 Likes

Det er de fattige, lave og stygge mennene som ender opp som taperne. Poenget er at når det er noen få prosent, så kan samfunnet leve med problemet, men når det blir 30% så er det ikke bærekraftig, og ikke kan man heller si at det da kun er personlige årsaker som gir ensomhetsresultatet.

Og så skal vi tutes øra fulle om marginale ting, som at masker er et samfunnsmessig kjempeproblem.

1 Like

Er det ikke det man pleier å kalle evolusjon? Det hjelper jo også om de er dumme. Hawkins hadde ikke problem med å skaffe seg dame.

1 Like

Det gir også evolusjonær mening for taperne å drepe vinnerne og deres barn, slik at de gamle taperne blir de nye vinnerne. Noe stabilt samfunn er det uansett ikke om 30% av mennene blir plassert i et evolusjonært svart hull.

Hawkins ble misshandlet.

1 Like

30 % hørtes uansett mye ut. Er dette etter et livsløp eller før? Og hvordan skal du fikse damer til de ingen vil ha?

Borti 50% av arbeiderklassens menn ender opp som barnløse, om jeg husker riktig. Hvilken dame vil eks ha en partner som tjener for lite til å kunne kjøpe en bolig hvor barn kan vokse opp?

Det er et problem man kanskje kunne løst, om vi kunne snakket om at det var et problem? Tidligere tider fikk det jo til, men så led riktig nok ikke de under en progressiv elite som var mest opptatt av rasisme, transer og bygging av vindmøller. (ellser som Steigan og de fleste kommentatorene her, som er mest opptatt av korona)

2 Likes

I hijabdebatten argumenteres det med at familier driver sosial kontroll av sine kvinner. Påbud fra myndighetene om munnbind inkludert avstandsregelen fyller funksjonen familieoverhoder i konservative familier ønsker til fulle. Hijabforbud på arbeidsplasser er kanskje ikke så aktuelt lenger?

Kontroll er kjernen i autoritære samfunn. Ett påbud kan smitte til flere. Kollektivmaskepåbudet har altså ikke støtte hos fagmyndigheten. Kontroll mot influensa kan bil innført etter coronalesten. Nullvisjonen mot død med virussmitte fortsetter. Noen som vet om coronadøde mottar noen orden fra kongen for viktig død post mortem???

1 Like

Håndhilsing er det også slutt på.

Jaggu begynner k-ingeniørene å gå bakspor :slight_smile: Hypen er avslørt for lenge siden, selv om avsløringen ikke har nådd lame stream media i særlig grad. Alle medisinere som har ymtet frempå er i all hovedsak bragt til taushet. Men det skjer ting :slight_smile:

"Now the U.S. Food and Drug Administration is admitting “no quantified virus isolates of the 2019-nCoV are currently available…”

https://www.fda.gov/media/134922/download - side 39

In other words, the entire shut down of economies, forcing people to wear masks, etc. is based on a virus they cannot even prove exists".

Tenk det, Hedda…surprise, surprise…

( I see mask people. Nr 1. )

Jeg tror ikke vi kan forestille oss dette kjempeproblemet .
For eksempel se for deg i forhold til en mann og ei dame ute på date, og kyssing , der den ene ikke tør, og nekter , og vil beholde maska på.
Det oppstår en overopphetet diskusjon, som fører til at de som ellers normalt ville bli født i ettertid pga en slik setting, vil forbli ufødt .
Frustrerende for de som etter å ha vært flere år på sjekkesteder på nettet, og endelig blitt enige om å møtes, og oppdager at ikke nok med at rognebærklasene henger høyere enn før, og bærene er blitt enda surere , det vil vise seg særlig om noen skulle finne på å rive maska av noen . Fremtidig potensielle vinner-sædceller på startblokka, vil da kunne svømme til krampa tok dem, det ble ingen flere nettkrigere som var en del av den hvite mobben.

Om man skulle bli fristet at man har gjordt det begredelige, og gjordt den største synd det er å rive maska av noen i sin iver i samme setting , og den som fikk ansiktet sitt ufrivillig “exposed” , sendte en tirade av skjellsord ,og eksploderte i ansiktet på deg, da ville kvelden mulig vært ødelagt og en utsøkt rognebær-sur krig ville begynt, helt til du hadde lovet på tro og ære å nøye deg med bilder, og men mange ville ikke klare selvdisiplinen, og ville falt av lasset.

Heldigvis vil det selvsagt være til tross for disse hinderne, sjanser for at noen fortsatt vil være så heldig å bli født .

3 Likes

Disse lottovinnerne som oppnår å bli produsert pga foreldrenes maratonløp av standhaftighet og maske-disiplin ( Den nye måten å bevise kjærlighet på ) blir resultat av at den maskepuritanske modellen versjon 2.0 , og som da blir fulgt til punkt og prikke fram til de stod foran vigsler eller prest.

Det eneste stedet avdukingen vil kunne bli foretatt.

Når barna slår seg vrange og ikke vil ta på maska når de skal ut i gata, vil de få høre :

“Foreldrene dine ble kjent på " (Do you have mask on your face-book.” og ingen av oss, hverken faren din, eller moren din , tok av oss maskene før dagen vi gifta oss."

Vielsesritualet vil få noen små endringer:

Presten :
Likeså spør jeg deg (brudens fulle navn uten tittel): Vil du ha (brudgommens fulle navn uten tittel) som står ved din side, til din ektemann?
Bruden:
-Ja

Presten :

Vil du elske og ære ham og bli trofast hos ham i gode og onde dager inntil døden skiller dere?

Bruden:
-Ja

Presten :
Så gi hverandre maskene på det!

Du kan nå kysse bruden lenge og vel.
Men resten får dere ta seinere i kveld.

2 Likes

Det er da mange ingen vil ha på begge sider, av begge kjønn.
De kan velge fra denne gruppa.

I dag er ikke det noe problem.
Bare å starte facebook gruppa : " Vi som ingen vil ha ." :wink:

1 Like

Eller “Vi som er glad for å slippe mere mas”.

1 Like

((((Haha )))) :slightly_smiling_face: No women no cry. (Bob Marley )

Det betyr vel egentlig at hun skal slutte å tute. De sitter tross alt på en benk i regjeringsparken i Kingston.

Apropos tute.

En nyttig liten video: " Does The Mask Protect You From Illness? Or Is It Being Mandated For Another Reason(s)? (w/ D. Cullen)":

1 Like